Tehnički kutak > Tuning skutera

SP 180 - Prevelika potrošnja

<< < (8/9) > >>

lovric-rg:

--- Citat: franky7 - 28 Listopad, 2009, 00:02:25 ---A ovih dana ce mi doc meštar pa cu vidit ako on uspije sta rijesit ako ne onda cemo se cut i znan Izidora on je ima onog sp-a zelenog ono je bilo stvarno super stanje koliko se ne varam i nije ga on nesto puno vozija al je bija tip top i reci mi samo ono okvirno koliko trazis za stelanje ako se smije znati cisto informativno  Cijena: Lik mi trazija 8500 ja uspija kalat na 7000

--- Kraj citata ---
KO to spominje moje ime uzalud ???? hahhahah ! duje jesi rjesija papire tj , prijepis za onog sp-a ? di je ona makina ? jel jos ziva

franky7:
E Izo drago mi je da si se pridruzija sa bar nisan jedini rogoznjanin na forumu  :icon_biggrin:

duje87:

--- Citat: lovric-rg - 08 Studeni, 2009, 15:56:43 ---KO to spominje moje ime uzalud ???? hahhahah ! duje jesi rjesija papire tj , prijepis za onog sp-a ? di je ona makina ? jel jos ziva

--- Kraj citata ---

ahahahhaa,odakle si ti izletia :D je je davno su rijeseni papiri,cin je ovi navrsia 18 godina da ga moze prepisat dalje i motor je prodan u dijelove,bilo jhe previse kombinacija tu za poredit ga cilog,utuka san bia masne pare u njega i na kraju bilo nekih problema uletilo autoi ovono ono i prodau dilove..al nema veze nasa san mu zamjenu u garazi ;) :D

lovric-rg:
a vidi se iz prilozenog ... aj neka, živia ti meni

cvajko:

--- Citat: duje87 - 25 Listopad, 2009, 22:48:44 ---da se razumimo,njegov problem nema veze s vakuum pumpon,neznan kome to uopce pada napamet :laughing6:

--- Kraj citata ---
hahaha ja se isto pitan :toothy12: :toothy9: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju