Tehnički kutak > Tuning skutera

SP 180 - Prevelika potrošnja

<< < (4/9) > >>

2TDottore:
a s kurvama se bolje ne petljat......one su zlo.....bwahahahahaa.....XD

duje87:

--- Citat: franky7 - 25 Listopad, 2009, 01:53:42 ---Prije tjedan dana sam kupo gileru runner 180 sp i u tih tjedan dana sam potrosio 3 tanka i izracunao san da trosi 10 litara (sa punim tankom 12 L prijeđem jedva 120 km) i to sve voznje ne preko 100 km/h pa me zanima do cega to moze biti dali je dizna u pitanju (karburator dellorto 20.5 dizna glavna 90) i kada sam skinu sviječicu po boji mi se cini da mu je smijesa prebogata i da dobiva malo više ulja.Zanima me sta da napravim u vezi toga?

--- Kraj citata ---

poznata mi je boja tog spa.. jel slucajno iz trogira? :icon_biggrin: ako je..donesi ga meni..ja cu ti ga ustelat..i podosta ce ti se smanjit potrosnja,toliko da ovo sta ces meni platit ces isplatiti u misec dva dana na gorivo :laughing6:,al naravno samo ako je masina dobra!

nrg extreme:
pa čemu onda služi jebena vakum pumpa ako normalno skuter radi kad je ona neispravna. :dontknow: :dontknow:
da nebi curilo gorivo kad se skida karb? :icon_biggrin: :toothy12: :icon_biggrin: :toothy12:

duje87:
da se razumimo,njegov problem nema veze s vakuum pumpon,neznan kome to uopce pada napamet :laughing6:

CoK:
Ako je igla skroz gore trosit ce 10 l   :binkybaby:  (pogledaj to)
Oboje ste u pravu jer na nekim skuterima se zna desit da je to razlog a na nekima ne,ja ih nisam imao 3,nit vidio 3 al sam ih napravio vise  :icon_thumright: 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju