Tehnički kutak > Tuning skutera

PM Tuning X-Tech 59

<< < (8/13) > >>

Daci:
da vidim te base setupove...filmiće dajte s ubrzanjem od 0 do 80 :D

eto sad tolko o tome kolko su ameri glupi i slau motore ko lego kockice hehehhe ... on fakat zna znanje ;)

Crazy Kuree:
daj lol u mene kad je bila MHR replica AC i polini funky na neosu eno ti i snimka ubrzanja 9-10 s do 80

wonderkid:

--- Citat: Daci - 07 Veljača, 2010, 22:23:44 ---ajd papci da vidim te base setupove...filmiće dajte s ubrzanjem od 0 do 80 :D

eto sad tolko o tome kolko su ameri glupi i slau motore ko lego kockice hehehhe ... on fakat zna znanje ;)

--- Kraj citata ---
,moj rox sa base setupom(drevo i tt) je iso 9,5 sec do 80,naravno nisam gledao dali govoris za diteha bas

Crazy Kuree:
koji spam u temi  :icon_biggrin: uglavnom to za turbo, treba znat ugradit i napravit al divim se onom ko napravi sa turbom mašinu a da bude jača već što je neko napravio bez turba na 2t mašini 70-80 ccm. bio je neki projekt pa 30 ks je izvuko čini mi se na 2 fast cilindru

DvdAerox:
Evo, motirao spulju,

znaci stock sp sa 33 some km + x tech 59...

Na papiru pise da se moze malo proigrati sa iglom i serafom zraka, medutim ja sam sve pustio original, nisam ni prijenos dirao.. Motor ide super, start nije izgubio, momenta ima dosta vise, krajnu nisam jos testirao, ali je sigurno porasla.. Evo, prakticki odlican spuh, malo se trese, ali pretpostavljam da je normalno s obzirom na sve vibracije koje sp proizvodi  :)

Zvuk je najbolja stvar, ima zvuk kao neki kroseric, znaci ko kada kokice kuhate u tavi i pocnu pucketat  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju