Tehnički kutak > Tuning skutera

PM Tuning X-Tech 59

(1/13) > >>

DvdAerox:
Dakle zanima me ta spulja, nisam nasao previse informacija o njoj, osim sto se moraju posebno narucit prigusivac i auspuh  :). Dali mi netko moze rec na kojim okretajima najbolje radi? Dali moze ic na serijskom cilindru? Dali je bucan ko auspuh (nebi smio imat pregrada u komori, valjda nema homologaciju)? Dali se isplati dat 500 eura za njega  ;D?

dino_sk:
pitaj J.U.R.C.A on ga je imao na sp-u
koliko sam skuzio po pricama najbrutalniji sp u hrvatskoj je bio :D

DvdAerox:
dobro, ne vjerujem da je bio samo zbog spulje  :icon_biggrin:, cekamo jurcu  :)
ma citao sam i ja nesto neznam di, da je najbrzi runner na svijetu neki tamo s tom spuljom i da na 402 napravi 11,9 sekundi, bho, mene u biti vise zanima na koliko okretaja radi...

dino_sk:

--- Citat: DvdAerox - 23 Listopad, 2009, 17:03:56 ---dobro, ne vjerujem da je bio samo zbog spulje  :icon_biggrin:, cekamo jurcu  :)
ma citao sam i ja nesto neznam di, da je najbrzi runner na svijetu neki tamo s tom spuljom i da na 402 napravi 11,9 sekundi, bho, mene u biti vise zanima na koliko okretaja radi...

--- Kraj citata ---
sto vise to bolje :D

igor.sb:
c/p ss jurca

pm tuning x 59 on rezonira kao i serijski cirka na 7500 ~ 8000 ali takvu snagu iz podruma jos nisam vidio.Fora je kod pma da neiskoristava big bore u okretajima vec sirovu snagu i snagu iz niskih okretaja(poprilicno super ako imas kvalitetnu i dobru glavu i dobar usis).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju