Tehnički kutak > Tuning skutera

PM Tuning X-Tech 59

<< < (5/13) > >>

DvdAerox:
zvuk je cisti metal  ;D,
pretpostavljam da se onda cuje dosta, tj. da se dere,
btw. mi mozes rec kako si setirao prijenos za taj spuh?

J.U.R.C.A:

--- Citat: DvdAerox - 24 Listopad, 2009, 12:34:57 ---zvuk je cisti metal  ;D,
pretpostavljam da se onda cuje dosta, tj. da se dere,
btw. mi mozes rec kako si setirao prijenos za taj spuh?

--- Kraj citata ---
ne cuje se tako jako. prodornije i glasnije se cuje MHR ili EVOLUTION!

sto se tice setupa. rolice idu kao sa serijskim a u kombinaciji sa nekakvom glavom cak malo i teze. federi na kvacilu po ukusu!
bitno je da ga ne prevrtis...

DvdAerox:

--- Citat: J.U.R.C.A - 24 Listopad, 2009, 12:40:33 ---ne cuje se tako jako. prodornije i glasnije se cuje MHR ili EVOLUTION!

sto se tice setupa. rolice idu kao sa serijskim a u kombinaciji sa nekakvom glavom cak malo i teze. federi na kvacilu po ukusu!
bitno je da ga ne prevrtis...

--- Kraj citata ---

ok puno hvala  :icon_thumright:, mislim da ce ic teze role gore, s obzirom na vario (od polinia cu stavit) a za federe cu neke sta mekse mogu stavit, jer nebi htio opet samo kvacila kupovat ko na roxu  :icon_biggrin:
glava ce od pm-a ic, najvjerojatnije
a za karb i usis, neznam, nisam jos odlucio sta..

J.U.R.C.A:

--- Citat: DvdAerox - 24 Listopad, 2009, 12:53:36 ---ok puno hvala  :icon_thumright:, mislim da ce ic teze role gore, s obzirom na vario (od polinia cu stavit) a za federe cu neke sta mekse mogu stavit, jer nebi htio opet samo kvacila kupovat ko na roxu  :icon_biggrin:
glava ce od pm-a ic, najvjerojatnije
a za karb i usis, neznam, nisam jos odlucio sta..

--- Kraj citata ---
Keihin 28 PWK flahshiber  moja preporuka od ovih jeftinijih, a od skupljih mikuni 28 TM karb!

glede usisa stage 6 ce zadovoljiti tvoje potrebe onaj kompletni set sa lamelicama, usisnim kosem, prirubnicom!

DvdAerox:
ma dobro to je stvarno puuuuno, mislio sam na neki 25, tako nesto, nije mi sila da bude prejako  ;D
danas sam opet iso djir sa sp-om i ne mogu se nacuditi kolko taj motor ide, a najbolje mi je kad ga samo malo cimnes on odmah na zadnji, a ima 33k km, stvarno kralj skutera  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju