ovako temu otvaram iz razloga da se pravila u aukcijama postroze jer pravila koja trenutno jesu clanovi bas i ne postuju a to nema smisla...
znaci ako si ti u aukciji ponudio odredenu svotu i zadnji si ponudac MORAS kupit predmet bez obzira treba on tebi ili ne, pase ti ili ne..
neznam koliko su vam poznata pravila aukcije ali po svemu ovome bi se dalo zakljucit ili da neznate pravila ili da se pravite grbavi i serete..
u aukciji se NE pise tj nudi ako to ne mislis kupit it o sto je ovo forum ne znaci da vi mozete tako krsit pravila kad vam se sprdne...
ja sam osobno 2 aukcije otvorio u kojima ponudac nije kupio predmet jer se nesto izjalovilo s njegove strane a i ima jos primjera di clanovi nisu ispostovali pravila aukcije..cak mi se jedan clan i zalio zbog toga i ja u potpunosti podrzavam tu "zalbu" jer stvarno nije u redu..
sad cu napisat pravila koja bi trebala bit u tom dijelu trznice pa mozda clanovi budu manje krsili..
1.ako si ponudio i ako si zadnji ponudac MORAS kupit predmet
2. ako ne kupis iz bilo kojeg razloga a zadnji si ponudac ides na crvenu listu
to bi trebalo istaknut da svi clanovi procitaju..i smatram da bi se pravila trebala postrozit u kompletnoj trznici jer je ovo trenutno u najboljem slucaju uzas i svakim danom je sve gore..koda smo na divljem zapadu i svi nosimo revolvere oko pasa