Ajmo ovako:
ZX je ok, dobit ćeš dost lakši i protočniji spuh od postojećeg.
Kombinacija malossi fly i wingbella ti je sasvim nepotrebna za početak jer kvačilo sa 9000km je takoreć kao novo.Ako imaš viška love bolje stavi deltu,a wingbell ti netreba jer tvoje zvono bi trebalo bit sasvim ok narednih 10 i više tisuća km ako ga ne spališ.
Multivar je ok, opcija je speedcontrol al multivar obavlja svoj posao.
Nadalje, što se tiče torq-a neznam koja mu je točna cijena ali za početak ti to isto netreba još,al ak imaš love stavi.
Remen obavezno kevlar jer serijski i special su pušiona jer ćeš gubit snagu nakon 15ak minuta zbog rastezanja remena kad se prijenos ugrije.
Kit kao kit, nema mu se šta prigovorit al mislim da jeftiniji polini zajedno s malossi elektronikom koju polovnu možeš ubavit za sitnu lovu će obavit doslovno isti posao,ali ako ti se neda kemijat ,malossi plug & play je odlična opcija ali onda bar polini ventil stavi da u većim obrtajima imaš bolju opskrbljenost benzinom.
Uz sve to, preradi airbox i stavi red sponge.
Što se tiče štelanja vidi kako ti skuter reagira, npr moj ditech traži visoke okretaje zbog lasera i vozim ga na 6,3gr rolinama,ali zx sa 7,2 na kit mislim da će se vrtit dosta, vidjet ćeš sam.
Kad sve perfektno uštelaš provozaj ga 1000-1500km pa pregledaj prijenos kakav je, ako primjetiš da zvono drastično mijenja boju zamjeni ga sa wingbellom a kvačilo dok god ima mesa će bit super.