Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
typhoon 4 stunt
VXR_deda:
--- Citat: firefox - 21 Listopad, 2009, 19:30:35 ---aj doro tebe to ide dorosi ti to sredia kakav je bia samo aj rjesicemo neke plastike o typhona sa nosacima pitacu ja ove svoje u mravincima i solinu imajuli pacemo rjesit nesta
--- Kraj citata ---
najvolin te dugoprstiće iz salina i mravinjacan ... :toothy9:
@mislav
kakav je bija, perfektno si ga poredija ...
Mislav:
--- Citat: VXR_deda - 22 Listopad, 2009, 12:50:23 ---najvolin te dugoprstiće iz salina i mravinjacan ... :toothy9:
@mislav
kakav je bija, perfektno si ga poredija ...
--- Kraj citata ---
fala, fala ;) :toothy10:
vx:
ako ćeš učit stuntat prvo si triba napravit slajdere, plastike stavi tek kad naučiš jer ćeš ih bezveze lomit,a ovo za vezice :icon_biggrin:
ako misliš stuntat zašto si pokušava polirat deklo?
Mislav:
--- Citat: vx - 22 Listopad, 2009, 13:52:46 ---ako ćeš učit stuntat prvo si triba napravit slajdere, plastike stavi tek kad naučiš jer ćeš ih bezveze lomit,a ovo za vezice :icon_biggrin:
ako misliš stuntat zašto si pokušava polirat deklo?
--- Kraj citata ---
ma bilo mi je dosadno, a i bilo je cilo izgratano ,al budi bez brige ovo deklo neide do sjaja nekog :headbang: :headbang: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Mislav:
:'( NEMA motora vise, lose ocjene u skoli i tako dalje, mora san ga odnit ca, odnia san ga u rodaka on ce uzet neke dijelove ostalo ce najvjerojatnije na prodaju... masina i neke plastike u cijelosti i neznan ni ja sta... eto samo obavijest
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju