Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

typhoon 4 stunt

<< < (6/6)

giannelli:
nisi ovi al si neki drugi, jel?  :nono: :toothy12:

Mislav:

--- Citat: gianelli - 27 Listopad, 2009, 16:45:47 ---nisi ovi al si neki drugi, jel?  :nono: :toothy12:

--- Kraj citata ---

nisan , nisan stvarno, ne zelin krast, jer se meni uvik krade, ukralo mi prvi motor, piaggio sferu, onda kad mi je mater prodala fire foxa tipu ga ukrali i tajfuna, tako da ne zelin nit cu krast, jer bogu fala iman nesto love a samo mogu najebat...

MaXoVaC:

--- Citat: Mislav - 27 Listopad, 2009, 21:18:13 ---nisan , nisan stvarno, ne zelin krast, jer se meni uvik krade, ukralo mi prvi motor, piaggio sferu, onda kad mi je mater prodala fire foxa tipu ga ukrali i tajfuna, tako da ne zelin nit cu krast, jer bogu fala iman nesto love a samo mogu najebat...

--- Kraj citata ---
ma pusti ga vidi da je tu samo da zajb ljude..... :evil6: :evil6: :evil6: :la: :la: :la: :vidiga: :vidiga: :u_plac: :beljj: :beljj: :beljj: :beljj: :beljj: :beah: :beah: :beah: :beah: :la: :la: :la: :la:

White:

--- Citat: Mislav - 27 Listopad, 2009, 13:41:01 ---
a jbg, kad se ocjene popravi mozda ga uzmen opet u sebe, a toliko o stuntu zasada hehe, al ce se napravit rodakov 125 2t = ) pa cu to malo vozit, a motor nisan ja ovi ukra hehe    :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

krute mazo pa kad si ga ti faking dobio sta imas davat???ja sam rekao starom da cu ga zapaliti ako mi takne bilo koji skut! :icon_tongue:

MaXoVaC:

--- Citat: White - 27 Listopad, 2009, 21:41:33 ---krute mazo pa kad si ga ti faking dobio sta imas davat???ja sam rekao starom da cu ga zapaliti ako mi takne bilo koji skut! :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
meni je moj.....bacio cilindar od pezoa u smece.....al je zato.....onaj zaribani odnio na busenje.... :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju