Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner - Slab Start

<< < (2/15) > >>

Ghoul:

--- Citat: toto - 21 Listopad, 2009, 11:51:20 ---Koju bi bilo najbolje stavit pošto je sve serijala??Nebu 68 prevelika,mislim na potrošnju ili to tolko i nije bitno??
Koja je procedura kod zamjene??

--- Kraj citata ---

hmm, ak je sve serijana, najvjerojatnije bi i manja dizna dolazila u obzir, jer 64 se stavlja sa rezo auspuhom, a ti imas serijski koji se manje vrti...tak da, ak imas malo love za potrosit, probaj nabavit 62,64,68 i onda probat svaku...iako mislim da bi 62 bila taman...

a procedura...huh...ako nikad nisi to radil i ak ne znas gdje se nalazi onda bolje nej pehati! :D

u svakom slucaju, moras otkvacit frgu sa usisa, skinut sa frge crijevo za dovod benge, ispustit benzin iz čašice, otvorit čašicu i tam ti je našrafljena dizna (ona veca u sredini) i promjenit...i onda natrag sve sklopit natrag kak je bilo...

Antares:
Kaj mu nebi to trebao riješit lokalni piaggio serviser?

Ghoul:

--- Citat: Antares - 21 Listopad, 2009, 12:07:45 ---Kaj mu nebi to trebao riješit lokalni piaggio serviser?

--- Kraj citata ---

a gle, moze mu, al ce mu uzet brijem čuku rada onak 130 kn valjda...

@ toto - ak ti se da, ja sam svaki vikend u VZ-u i opcenito provedem skoro cijeli vikend u garazi s frendom koji isto ima nadrkanog runnera, ovaj vikend slazemo mojeg, stavljamo termo grupu natrag gore i štelanje, pa mozemo tebi ak oces zamjenit diznu...

CoK:
Tako je trebao bi...karb je dosta zahebana stvar ako nisi upoznat pa rađe nemoj sam ako nemas iskustva sa time. Dizna 64 se ugrađuje prilikom skidanja blokada na prvom servisu, nebi rekao za auspuh, mozda ako nije prije mijenjana..
Ako imas u blizini servis rađe odi tamo i objasni im situaciju i nek to rijese,ipak je motor pod garancijom 2 godine

Ghoul:

--- Citat: CoK - 21 Listopad, 2009, 12:18:02 ---Tako je trebao bi...karb je dosta zahebana stvar ako nisi upoznat pa rađe nemoj sam ako nemas iskustva sa time. Dizna 64 se ugrađuje prilikom skidanja blokada na prvom servisu, nebi rekao za auspuh, mozda ako nije prije mijenjana..
Ako imas u blizini servis rađe odi tamo i objasni im situaciju i nek to rijese,ipak je motor pod garancijom 2 godine

--- Kraj citata ---

a i to isto kaj velis!! ja skroz zaboravio na garanciju...  :drunken_smilie:
odi radje onda u servis, jebes sad tih stotinjak kuna, ak ce ti sacuvat garanciju...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju