Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner - Slab Start
toto:
Radi se o Runneru 50 starom dva mjeseca.Skinuta slijepa čreva,limić na fergi (s njim ili bez ista stvar),prsten.Hladan kreče ko iz topa,ali nakon što se ugrije u vožnji ili na mjestu par metri se vuče i kad dođe u rpm podivlja.Hladan kreče na 5000rpm-a i odmah digne na 7000.Kad je topli ista stvar samo što od 5-7000 rpma-traje par metara.Ne vjerujem da je remen jer se nemora vozit da se to desi,samo se treba zgrijat.
CoK:
Pretpostavljam da nije mijenjana dizna kad je skinut limic na karbu,pa dok je hladan i cok je otvoren krece normalno a kad se zagrije cok se zatvori i nema dovoljno goriva odnosno ima previse zraka. Prekontroliraj diznu,ako je serijska (53),stavi vecu ( 64,65,68 ) Ja bih isao sa 68 posto je limic dolje :binkybaby:
toto:
Da,tak sam i mislil.Znači dok je čok dobiva više goriva i to je to.Neki su mi čak rekli da mijenjam federe na kuplungu , ali po svemu to mi ne ma logike.
Neznam opče gdi da potražim dizne,mislim gdi ih kupit i kak su opče cijene dizni?? :dontknow: :help:,
a moram priznat da neznam gdi se na fergi uopče i nalazi??? :redface:
Ghoul:
--- Citat: toto - 21 Listopad, 2009, 11:35:05 ---Da,tak sam i mislil.Znači dok je čok dobiva više goriva i to je to.Neki su mi čak rekli da mijenjam federe na kuplungu , ali po svemu to mi ne ma logike.
Neznam opče gdi da potražim dizne,mislim gdi ih kupit i kak su opče cijene dizni?? :dontknow: :help:,
a moram priznat da neznam gdi se na fergi uopče i nalazi??? :redface:
--- Kraj citata ---
odi u Superbike u Masarykovoj i reci da trebas M6 diznu broja 68...imaju ti dosta M6-ica i mislim da su po 12 kuna...
toto:
Koju bi bilo najbolje stavit pošto je sve serijala??Nebu 68 prevelika,mislim na potrošnju ili to tolko i nije bitno??
Koja je procedura kod zamjene??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju