Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010
gokiSP:
Ali na vxr-u nije direktno na mašini tj. sarafu. Razlika je. Meni je osjetna razlika bila kad su bile 3 matice + nešto podlošli i kad su bile samo 2 matice.
J.U.R.C.A:
oicito preko slike nemozes skuzt o cem se radi...mozda te zbunjuje jer matica nije zategnuta na blok na slici!
ovdje imamo 4 matice !!!
!"----"!---!"---------"!
selen B nosac B
s ljeva na desno
matice su usklicnici a crtice su navojna sipka " je podloska B je blok
dakle selen je pricvrscen sa ljeve strane maticom pa podloskom isto tako s desne strane podloska pa matica...
onda dalje ide do bloka navojna sipka i tu je na bloku zategnta maticom i podloskom i s druge strane takoder podloskom pa maticom!
gokiSP:
Ma kužim, razmak između 2. i 3. uskličnika je prazni prostor na navojnoj šipki između selena i bloka. Ali, ne misliš li da bi bolje bilo da je selen bliže bloku? Jer ako gledamo po vxr-u, selen je skoro pa do bloka. Mislim da je ovako veća slia na njemu nego što bi bila da je on bliže bloku. :dontknow:
J.U.R.C.A:
--- Citat: gokiSP - 01 Lipanj, 2010, 12:49:51 ---Ma kužim, razmak između 2. i 3. uskličnika je prazni prostor na navojnoj šipki između selena i bloka. Ali, ne misliš li da bi bolje bilo da je selen bliže bloku? Jer ako gledamo po vxr-u, selen je skoro pa do bloka. Mislim da je ovako veća slia na njemu nego što bi bila da je on bliže bloku. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Na slici to tako udaljeno izgleda a u stvarnosti je 3 cm max! to inox debiljne 10 mm mora izdrzat inace slobodno mogu reklamirat.
gokiSP:
Ma izdržat će, ali vjerujem da bi dodatno smanjio vibracije kad bi selen bio bliže bloku :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju