Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010
GhostRider:
ufff za ovo trebas polagat za pilota :headbang:
J.U.R.C.A:
--- Citat: gumy - 31 Svibanj, 2010, 20:50:51 ---fino fino. koji si usis to stavio? izgleda kao da je varen dio usisa za blok?
jesi napravio djeljeni ispuh na cilindru ili?
--- Kraj citata ---
nije djeljeni ispuh jer mi nije otisao toliko u postotke pocrsine rupe u odnosu na promjer cilindra da bi karika mogla zapeti.(morao bi raditi da je ostao manji klip ali posto je veci klip onda je i opseg karike puno veci).
da varen je dio usisa na blok! i to ne na postojeci vec je postojeci odrezan skroz i ovaj slozen(puno zahebancije, krpanja varenja , dihtanja i sveg ostalog)
usis je od kawasaki kx 125.
J.U.R.C.A:
Masina je na skuteru. Sad oko 2 idem dalje raditi jer mi tad dolazi aparat za varenje ( moram napravit matice u volanu za utege) ako padnem da mi na strga rucicu ili nedaj boze nategne gas!!!!
evo slike kako to izgleda na kotacima(ne obazirite se na gume i to jer su ispumpane obje) i slika kako sam rjesio centralni selen!
gokiSP:
Jedan selen? Zašto tako odaljen od blokova? Btw, ako imaš navojnu šipku, riješi to i napravi kod tokara na oničnoj šipki na krajevima navoj, jer navojnu trga/krivi. :icon_biggrin:
J.U.R.C.A:
navojna je od inoxa tako da nema uvijanja. udaljenje od bloka jer sam tako zamislio.(i na vxru je tako)
selen sluzi ne za drzanje masine vec samo prilikom pustanja gasa da sprijeci skakanje gore dole...masina je na nosacima od 50 ccm!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju