Općenito > Generalno o skuterima

Na koju ramu masina s Italjet Formule 125 ?????

<< < (4/5) > >>

White:

--- Citat: gianelli - 22 Listopad, 2009, 17:52:28 ---trebas prec preko 30-40.000km da bi doslo do zamora materijala i da ti pukne radilica.. nece puknut dok je nova 100%

--- Kraj citata ---

di ti mislis naci novu ovdje kod nas?

Zeljac:
sliku nosac masine ne znas sta je ?? :toothy9: stavi pa i kazemo  :dontknow:

aless_91:

--- Citat: Zeljac - 22 Listopad, 2009, 23:27:24 ---sliku nosac masine ne znas sta je ?? :toothy9: stavi pa i kazemo  :dontknow:

--- Kraj citata ---

stavim kad mi frend dofura masinu sad za vikend

giannelli:

--- Citat: White - 22 Listopad, 2009, 19:00:07 ---di ti mislis naci novu ovdje kod nas?

--- Kraj citata ---
tko je uopce reko da se mislim bacit u potraznju ili da on potrazi novu?
samo govorim da je skoro nemoguce da radilica pukne kod malih km, naravno se podrazumjeva pravilno odrzavanje masine.. on govori kako mu frend imo taj motor s 15.000km i nije on imo taj problem da mu pukne radilica, pa mislim kakav bi to motor bio da nakon 15.000km pukne radilica.. da ga przis svih tih 15.000km pun gas nebi doslo do toga da radilica odkaze i pukne na najslabijem djelu. treba tu dobru turazu okrenut da bi pukla.

aless_91:

--- Citat: gianelli - 23 Listopad, 2009, 14:47:53 ---tko je uopce reko da se mislim bacit u potraznju ili da on potrazi novu?
samo govorim da je skoro nemoguce da radilica pukne kod malih km, naravno se podrazumjeva pravilno odrzavanje masine.. on govori kako mu frend imo taj motor s 15.000km i nije on imo taj problem da mu pukne radilica, pa mislim kakav bi to motor bio da nakon 15.000km pukne radilica.. da ga przis svih tih 15.000km pun gas nebi doslo do toga da radilica odkaze i pukne na najslabijem djelu. treba tu dobru turazu okrenut da bi pukla.

--- Kraj citata ---

POTPISUJEM  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju