Općenito > Generalno o skuterima
Na koju ramu masina s Italjet Formule 125 ?????
aless_91:
Dakle kao i u samome naslovu moje pitanje je jednostavno!!!
Na koju ramu bi isla masina s Italjeta Formule 125 LC ????????????????
Moram priznati da se s ovom masinom do sada nisam susretao pa tako da ni neznam na kojebi sve rame mogla ici!
AJMO ljudi raspricajte se!
Sve je dobrodoslo bilo kakvi savjeti, znanja i ostalo sto o samoj masini, kvarovima i narovno na koju ramu ide!!!
Nyzvo:
moguce da pase na morini srku
shegy:
znam puno ljudi koji pricaju da ide bolesno a opet puno ljudi prica da neide nikako.. .vidio sam dvije rasturene masine kod kolege mehanicara (njegove su obe) i on kaze da nije bio zadovoljan i kaze da je najveci problem na toj masini sto radilica nema oslonac (lezaj ili nesto slicno) izmedju ta dva cilindra i da radilica puca tocno na tom mjestu! a djelove je skoro nikakva sansa da se nadju za masinu osim novih al i to tesko...
White:
--- Citat: shegy - 20 Listopad, 2009, 18:59:52 ---znam puno ljudi koji pricaju da ide bolesno a opet puno ljudi prica da neide nikako.. .vidio sam dvije rasturene masine kod kolege mehanicara (njegove su obe) i on kaze da nije bio zadovoljan i kaze da je najveci problem na toj masini sto radilica nema oslonac (lezaj ili nesto slicno) izmedju ta dva cilindra i da radilica puca tocno na tom mjestu! a djelove je skoro nikakva sansa da se nadju za masinu osim novih al i to tesko...
--- Kraj citata ---
ovo potpisujem! sjecam se jednog decka koji je ceko da mu doveze dijelove kolega iz Italije sa otpada jer ovdje niko nije imao.
aless_91:
ovo za radilicu sad prvi put cujem mada je moj frend imao taj motor i presao je s njim oko 15000 km i onda je motor bio zacviko on ga je sredio i odmah ga je prodao, znam jedino da on nije imao ovaj problem s radilicom
ovo za morini srku sumnjam mada je i moguce budem pogledao hvala na savjetu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju