Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner VXR 278, FXR 180

<< < (14/36) > >>

Nikon:
ajde pusti pricu na crvenoj si listi, a i natega si mi 2 dobra prijatelja... tj. jednom si duzan pare drugog si natega :)

tako da sta vise ljudi zna manja je sansa da nekog novog zeznes  :hello:

Mrle Mrki:
stavi molim te sliku sacmarenih blokova.

molim vas kako vam moze ogrebat felgu pri stavljanju gume na nju, ja sam farbo felge i lik stavio gume na obje felge nisam stigo ni cigaru popusit i vec su bile gotove i neogrebane. :angry7: :angry7: :icon_biggrin:

ancoo:
Nikon da ti buden iskren djelove san dobija uslika zamota i stavija u garazu neman vrimena makniti se kamo li otici u garazu poceti nesto raditi iman punu kucu radnika sredivan nesto za sezonu to moran rjesiti a gosti mi dolaze vec za Uskrs ruzno vrime sve ide sporije lud san :sad1: tako da ti nesto bubnen laga bi to ide sve gori na saraf 100% to je Svabo radija :icon_thumright: bar doradu narucija san ga bas iz Bonn-a od Kublera napisali su mi na papir sritno sa slaganjen, kajlu zamotali od magneta i zalipili na racun blabla

Sven cut ce mo se kad doden vec ovaj vikend na Velesajam moran naruciti S6 prednja klista, pletena criva sa SA zadnji disk 240mm sa Sipa i jos neke pi*darije :icon_thumright:

FXR ce biti vrlo brzo gotov dok VXR nece prije 15.5. iz garaze dok nebude sve u detalj kako san zamislija slozeno, 2 skutera slazen paralelno triba novaca uvalija san se u neke druge stvari bit ce sve samo malo sporije...

sven_vx:
reci mi za ovo pjeskarenje spuha..samo si ga popjeskario pa preso sa sprejem ili??

Mrle Mrki:
mislim prije da je nekom dao da mu pjeskari jer rjetko ko ima tu "spravu" za pjeskarenje.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju