Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner VXR 278, FXR 180

<< < (13/36) > >>

ancoo:
Da nebi bi rekli da poliran majmuna

Jedne od nekoliko blokova san nosija kod mestra da mi ih NE iz pjeskari neko olovnon sačmon (sitnin olovnin kuglicama) izolovari :laughing6: uglavnon očisti jer je majmun prije mene to farba...odlicno je ispalo i olovo ne unistava duralumini samo dobiva lipi sjaj izgledaju bolje nego kad su saliveni :toothy9: nesto predivno ::)

Novi model vilica 06+ on Runnera ne odgovaraju na stari model kratak je navoj na osovini koja ide kroz ramu pa san i to nosija kod mestar da mi navoj narize toliko za danas

aeroxtuning:
Daj gospe ti daj slike blokova,bas me zanima kako izgledaju nakon sacmarenja olovom,dosta sam čuo o tome.... Ako ti nije problem  :icon_thumright:

209:
majstore javi mi se za ove dostave dijelova ako ti to predstavlja problem ( govorim o dijelovima iz njemacke i okolo iz vana ) ...

Nema carine ni pdv-a i tih gluposti..

Nikon:
srica pa nisi nikog natega do sad :D

@ anco reci mi jel moras sta pilat za stavit kubler jer san upravo cita za neki oil rig plate... hmm sta to treba s kartera skidat rub???

209:

--- Citat: Nikon - 19 Veljača, 2010, 18:50:46 ---srica pa nisi nikog natega do sad :D

@ anco reci mi jel moras sta pilat za stavit kubler jer san upravo cita za neki oil rig plate... hmm sta to treba s kartera skidat rub???

--- Kraj citata ---

Ako je ovo crno islo mene bolje malo razmisli prije nego drugi put napises nesto tako jer se nepoznamo i nemas sta o meni pisat kad neznas nista ni tko sam ni sta sam.

Ante i ja se odavno znamo tako da nemoj molim te pravit probleme

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju