Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Problem VXR 200
mrcina:
--- Citat: stefek_kc1 - 19 Listopad, 2009, 17:14:54 ---oće pucat i dok su raštelani ventili.
--- Kraj citata ---
kada puca nevalja za auspuh jer se stvori naglo velika temperatura i kuri vunu, pa se onda hladi brzo pa opet temperatura pa hlađenje sveukupno trebalo bi izbjegavati to jer auspuh netraje dugo zbog toga.
marko209vx:
--- Citat: mrcina - 19 Listopad, 2009, 17:18:56 ---kada puca nevalja za auspuh jer se stvori naglo velika temperatura i kuri vunu, pa se onda hladi brzo pa opet temperatura pa hlađenje sveukupno trebalo bi izbjegavati to jer auspuh netraje dugo zbog toga.
--- Kraj citata ---
skines auspuh i promjenis vunu, ja to radim 5 puta godisnje ;D
po meni je to struja, jer ja uvijek kad sam imao problema sa svjecicom ona samo stanje i ti vise neces kresnut motor, potrosi se elektroda i to je to. probaj malo odvrnut onaj saraf za stelanje smjese, smanji mu benzine.
Keky.sb:
--- Citat: loris46 - 19 Listopad, 2009, 14:37:09 ---i meni tako puca..samo mi se ne gasi kada stanem...a to ti puca zbog vise oktana u benzinu..koliko sam upucen..
--- Kraj citata ---
pusti to. u našem benzinu sigurno nema viška oktana. probaj natočiti negdje vani, pa ćeš vidjeti kako ti motor zapravo može raditi i ići. nema to pucanje veze sa oktanima.
loris46:
--- Citat: Keky.sb - 19 Listopad, 2009, 21:56:08 ---pusti to. u našem benzinu sigurno nema viška oktana. probaj natočiti negdje vani, pa ćeš vidjeti kako ti motor zapravo može raditi i ići. nema to pucanje veze sa oktanima.
--- Kraj citata ---
ima ima...objasnio mi je jedan decko sto radi na grobniku na pisti..i sto prodaju tamo benzin....naravno taj benzin je skuplji oko jedne kune..8,68kn...koliko se sjecam...to ti je do oktana..
jedino takav kvalitetan benzin ces naci na omv-u i na tifonu..tako mi je rekao ali i cujem od drugih.. :icon_thumright:
Keky.sb:
--- Citat: loris46 - 19 Listopad, 2009, 22:27:41 ---ima ima...objasnio mi je jedan decko sto radi na grobniku na pisti..i sto prodaju tamo benzin....naravno taj benzin je skuplji oko jedne kune..8,68kn...koliko se sjecam...to ti je do oktana..
jedino takav kvalitetan benzin ces naci na omv-u i na tifonu..tako mi je rekao ali i cujem od drugih.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
na grobniku se prodaje gorivo od 100 oktana koje imaš jedino na omv benzinskim postajama i nigdje više. btw, tko je rekao da skopa sipa 100 oktansko gorivo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju