Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Problem VXR 200
Skopa:
Dok se vozim na frendovom vxr-u.Kad drzim pun gas neko vrijeme i pustim ga skroz pukne bas jako iz auspuha,dodam opet gas(Ne razvrtava)i kad ga opet pustim opet pukne i onda kad se zaustavim motor se ugasi.Ugasim kontakt,upalim iz prve i vozi normalno.dogodilo mi se i kad sam ga drzao jedno vrijeme pun gas na ravnici da je razvrtavao do kraja pa je puknulo iz auspuha pa opet nastavilo razvrtavat.U čemu može bit problem?Svjećica?smjesa u karbu ?
mrcina:
svječka ti nevalja
Skopa:
Jos me uz to zanima koja je svičica najbolja sad za ovo vrime ?
2TDottore:
skopa nije ti to 2T da stavljas svjecicu i stelas fergazer ovisno o vremenskim uvjetima... :u_plac:
btw ovo kai ti se dogadja moze bit da struja zajebava ili fergazer...ali svjecica nevjerujem da je krepala....
Keky.sb:
pucanje iz auspuha je noramalno na njemu, ali se to pucanje može smanjiti sa manjom diznom. to pukne što izgori višak goriva kada pustiš gas. e sada, ako ti prije nije ostajalo viška goriva i nije pucalo, moguće je da je do svjećice iako sumnjam ako je redovno mijenjana na servisu svake 3000 km. probaj naštelati malo karb jer ti zbog nekog razloga ostaje višak goriva koji se zapali i tako "pukne" iz auspuha. diznu ne diraj ako prije nije pucalo, a nitko poslije toga nije kemijao sa diznama.
ovo što ti je dottore rekao da se vxr ne štela po vremenskim uvjetima - potpis :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju