Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji variomat

<< < (3/4) > >>

Mr J:
Po ducanima sa bojama, mislim da bi trebali imati...

Auto Bil je prelazio sa tp-a na polinija jos krajem prosle godine, jesu li dobili polini nisam siguran...  :icon_thumright:

speed:

--- Citat: Ceki21 - 08 Lipanj, 2007, 08:19:47 ---Igor.sb je sve rekao

Imam i polini i malossi, a vozim na malossiju ;)

Polini ima nesto bolju obradu, a vozim malossi samo zato sto imam od stare serije multivar sa dimenzijama rolica 16x13 zbog određenog razloga  :icon_biggrin: (a moj skuter inace ima 19x15.5)

A ti speed, ko ti je rekel te gluposti ?  :dontknow:
Imas start i kranju, s oba, ovisi kak nastimas, ali je ocito problem u tvoj francuzu  :help:  :laughing7:

--- Kraj citata ---
dobra su oba,samo je teze nac dijelove za polinija,a tko je rekao da kod mene ne valja,vozio sam minarelija sa malossijem i polinijem i vidio sam da sa malossijem malo bolje starta,al mu treba vise da uhvati maksimalnu brzinu nego polini,ja sam uzeo francuza upravo zbog izgleda a ne performansa,usto moj francuz dere gilleru i piagia

Nikon:
šitfajt je dobar dok ne padnes s njega  :icon_biggrin:

vekyyy:
frend je kupio polini ;D veceras to idemo slozit pa cu napisati rezultate :laughing7:

vekyyy:
rezultati su super :jerk: :jerk: :jerk: skuter je dobio 5kmh... :headbang: :headbang: :headbang: i puno bolje ubrzanje...

e sada ce i na mojeg ic polini :toothy3: samo da se skupi para :toothy3: :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju