Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji variomat
bujo2:
Koji bi mi variomat bio najbolji za Sym Jet 50,dvojim između malossi multivara i polini speed control?
speed:
bolji je malossi jer ima bolji start i lakse nadjes dijelove za njega,a polinijev je za kranju brzinu
igor.sb:
--- Citat: speed - 07 Lipanj, 2007, 21:56:55 ---bolji je malossi jer ima bolji start i lakse nadjes dijelove za njega,a polinijev je za kranju brzinu
--- Kraj citata ---
odakle ti to? da malossi daje bolji start a polini krajnu?
..pitam zato sto ne znam, jel to provjerena informacija, si vozio na oba dva pa znas ili..???
btw...malossi svakako, ako zbog niceg drugogo onda samo zato sto ga ima svagdje za kupit kod nas, a sto se tice polinija vele da je kvalitetni od malossija zbog same izrade varija, ali zato je tesko nabavljiv u hr, gotovo nemoguc, a ako ce se ici preko SC-a ili SA to je onda druga prica
Ceki21:
Igor.sb je sve rekao
Imam i polini i malossi, a vozim na malossiju ;)
Polini ima nesto bolju obradu, a vozim malossi samo zato sto imam od stare serije multivar sa dimenzijama rolica 16x13 zbog određenog razloga :icon_biggrin: (a moj skuter inace ima 19x15.5)
A ti speed, ko ti je rekel te gluposti ? :dontknow:
Imas start i kranju, s oba, ovisi kak nastimas, ali je ocito problem u tvoj francuzu :help: :laughing7:
vekyyy:
Mi smo bili zvali amy trade u karlovcu i oni imaju polini speed control...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju