Tehnički kutak > Tuning skutera
problem s prijenosom i pitanje
brinc:
e ovak!!! imam opet pitanje i problem.
ono kaj je bilo rondalo je bil alnaser. tak da to je rjeseno.
e sad!! nepase mi setup. ono gore kaj je navedeno. znaci sad sam na to kupil jos i 16x13 4.0g rolice i motor je totalno lose iso, pa sam vratil on kaj su bili na njemu. pito sam majstora jednog da kaj on misli veli nek stavim serijske federcice kvacila da su mu ovi zuti precvrsti mozda!!! kaj vi mislite. stvar je u tom da po ravnom ide 65-70 niz brdo 90 a uz brdo ide jebenih 15-20kmh. i onda ak usred brijega stanem skroz i pustim okretaje na 0 i dam gas onda opet potegne do 35kmh i pocne padat ponovo do 15-20.
ajde molim cim prije nek mi neko da neki savjet il rjesenje!!!
Lazo:
federići kvačila najviše utječu na sam start, znači do početka rada variomata...
brinc:
znaci zuti su mu precvrsti i nek stavim serijske. jel to???
sp...:
ovo u breg ...sa 35km/h padanje na 15 km/h su ti rolice...a žuti su ti malčice prečvrsti stavi recimo plave ili bijele....neznam sad kak idu po jačini al žuti su najjači tak da ono....a rolice stavi npr. 4.5 grama i nemoj ih mješat.....a nisi napisao koji frgazer imaš???
brinc:
ma serijska je frga. 12 neznam cija. al valjda ova kaj su decki gore napisali vec. a to za uz brjeg mi i samom logicno da su rolice, al sad sam stavil lakse i neide opce. probo sam s 4.0 neki mi rekli da cak i lakse. a slowrider mi reko izmedu 4 i 5. majstor veli da on stavlja inace 4,3 al da nebi ovolka drasticna razlika bila izmedu 4 i 4,3. tak da neznam. imam serijske federcice. ti su crni cini mi se il bijeli. pa budem sutra probo s njima iako mi to sad cudno da su zuti pretvrdi posto vidim da svi pisu i stavljaju u kombinaciji s multivarom i zx-om zute.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju