Tehnički kutak > Tuning skutera

problem s prijenosom i pitanje

<< < (3/4) > >>

sp...:
gle kao prvo.....nemoj se nać uvrijeđen ....al ti si reko da ti motor ide u krajnjoj nekih 65 70   pod breg 90 ..... a kaj bi ti sa frgazerom 12...to ti je glavni razlog pa onda rolice i sve...bez zajebancije moraš si nabavit frgazer 17.5 i onda u razne kombinacije..i to ti je to...još ak imaš zx-a.....nemaš kaj delat sa frgazerom 12....

brinc:
ma kaj bi se uvrjedil. boze sacuvaj. al nije meni ni bitno da on ide brze. zajebi ti krajnju to mi je dost, al da se mogu popest uz jebeni brjeg. kuzis. tu je problem. ovak me sramota. kad sam imo kondicije s biciklom sam iso brze uz breg taj!!!

Lazo:
 :nono: :nono: :nono: karburator nemoraš mjenjat pogotovo ako imaš samo ovo... karb se mjenja stavljanjem kita, tj. 17.5 za base, 19 midrace itd., a ak je ovako serijski napravljeno najbolje je da tako i ostane (znam iz iskustva).... probaj malo kombinirat neke rolice oko 5 grama i kombinirat sa centralnim federom

sp...:
a ja iz svog iskustva znam da je moj zip za ph  kad sam vozio 50 klasu imal 17.5 frgazer i centralni žuti i žuti federi....tak da ono...možeš se i ovak igrat sa 12...ali lakše je uz 17.5 frgazer i još ak buš jendog dana stavljal kit jedna briga manje ...pa ono...kak očeš...novi ti je 550 kn a dam se kladit da ima po forumu po 300 kn .....

Lazo:

--- Citat: sp... - 19 Listopad, 2009, 23:25:24 ---a ja iz svog iskustva znam da je moj zip za ph  kad sam vozio 50 klasu imal 17.5 frgazer i centralni žuti i žuti federi....tak da ono...možeš se i ovak igrat sa 12...ali lakše je uz 17.5 frgazer i još ak buš jendog dana stavljal kit jedna briga manje ...pa ono...kak očeš...novi ti je 550 kn a dam se kladit da ima po forumu po 300 kn .....

--- Kraj citata ---

nekažem da je loše imat 17.5 nego kažem da mu je nepotrebno na serijali sa aupuhom i multivarom... prodaju se na forumu za 200-300 kn, uskoro ću i ja imat jednog za prodat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju