Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner SP50 + Yasuni R = ???

<< < (17/18) > >>

3alfa3:

--- Citat: cvele60 - 16 Siječanj, 2010, 21:50:43 ---Evo malo i dokaza... :icon_biggrin:
http://www.thisoldtractor.com/gtbender/dellorto_slide_needle.htm#slide_needle_specifications_for_phva-phbn_carburetors_-_-a_slides-

--- Kraj citata ---

Dodao bi samo da je originalna igla u PHVA 17,5 ID karbu (serijski na Piaggiu) A22 koje nema u ovoj tablici, ali je A12 toliko slicna njoj da se mirne duse moze govoriti kao o istim iglama.

Preciznije, A22 ima ove mjere kojih u tablici nema:
A=2,00mm B=1,80mm C=20,00mm D=12,00mm

3alfa3:

--- Citat: radomir.g - 16 Siječanj, 2010, 20:00:45 ---Nisi u pravu  :nono:
A2 je jako spicasta i daje bogatu smesu na srednjim otvorima
A22 je previse tupa i daje siromasnu smesu na srednjim otvorima..

A7 i A12 su najpovoljnijeg oblika i sa njima se jako dobro da nastelovati srednji spektar otvora gasa..  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pogledaj post iznad ovog

dhorvat:
Iz tablice se vidi da je bolja A20 igla od A12. Razlika je u tome što je A20 šiljastija za 0.19 mm na dnu i proporcionalno je strmija kosina naspram A12 a kosina je iste dužine. Znači svaki otvor gasa iznad 1/5 gasa je malo bogatiji i to je točno to kaj meni fali na Yasuniju  :icon_thumright:

Ko mi najprije može nabaviti A20 iglu?  :icon_biggrin:

PanTheR_oo7:

--- Citat: dhorvat - 17 Siječanj, 2010, 09:02:00 ---Iz tablice se vidi da je bolja A20 igla od A12. Razlika je u tome što je A20 šiljastija za 0.19 mm na dnu i proporcionalno je strmija kosina naspram A12 a kosina je iste dužine. Znači svaki otvor gasa iznad 1/5 gasa je malo bogatiji i to je točno to kaj meni fali na Yasuniju  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Malo prije kazete da je najbolje i najlakse nastimat mjesavinu sa A7 iglom, a nakon toga kazete da je A20 bolja od A12 (odnosno A22)  :icon_scratch:

Pa sta sada? I na kojem zubu bi trebale biti te igle?

dhorvat:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 18 Siječanj, 2010, 16:45:44 ---Malo prije kazete da je najbolje i najlakse nastimat mjesavinu sa A7 iglom, a nakon toga kazete da je A20 bolja od A12 (odnosno A22)  :icon_scratch:

Pa sta sada? I na kojem zubu bi trebale biti te igle?

--- Kraj citata ---

A22 i A20 nisu iste  :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju