Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner SP50 + Yasuni R = ???

<< < (10/18) > >>

stark1:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Siječanj, 2010, 21:45:03 ---Na gljivu? Ti ga stvarno mrzis kad mu to savjetujes  ;D

--- Kraj citata ---
zajeb. nisam vidio gljivu

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Siječanj, 2010, 21:45:03 ---Na gljivu? Ti ga stvarno mrzis kad mu to savjetujes  ;D

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6:

Treba dić iglu za dva zuba i stavit 70-74 diznu. Bubam napamet. JBG probaj pa ćeš videt. Ko bi napamet znao?   :dontknow:

Rossi:
ja sam mu reko da proba oko 70-74 jer ja sam na kitu sa gljivom isti karb imo 84 i bila je smjesa savrsena igla je bila dignuta jedan zub....znaci njemu bi oko 74 pasala sa gljivom i sad se treba malo igrat sa iglom ...

PanTheR_oo7:

--- Kraj citata ---
Trenutni setup:
SP50 + Yasuni R + Dellort phva 17,5 ed (malossi pak)  + E13 gljiva

Sastavio sam karb i stavio glav diz za probu 78 (i ako su svi predlagali minimum 80)

Ler dizna  50
Glavn dizna 78 (za probu)
Igla na 2. zubu (odozgo)

Skut jedva radi na leru (900-1000 rpm)!  Dam gas, skut se ugasi! zavrtao, odvrtao i zrak i smjesu... pobudalio {$default_sad_smiley}

Dal je prevelika LER DIZNA? Ili GLAVNA? Ili OBJE?

Koju  glav. DIZNU da koristim dok ne stigne kit (malossi sport)  60   62   68   70   72    78   80   82   84    {$default_huh_smiley} {$default_huh_smiley} {$default_huh_smiley}

Moze li biti do IGALA?    Imam   A7    i  neka deblja mislim da je    A22   na 2. zubu odozgo (jel se tako gleda?)  I mislim da se ler popravio sa ovom debljom (ali vrlo malo)

dino_sk:
jesi siguran da si dobro zaserafio karb na prirubnicu , i stavi diznu najvecu sto imas :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju