Tehnički kutak > Tuning skutera

Midrace kitevi?!6.str pitanje??

<< < (20/21) > >>

gokiSP:
da stavis samo od starog runnera brembo celjusti bolje ce kocit..

robert:

--- Citat: gokiSP - 21 Listopad, 2009, 21:57:54 ---da stavis samo od starog runnera brembo celjusti bolje ce kocit..

--- Kraj citata ---
oteo si mi rječ iz usta! brembo čeljusti uz kombinaciju kvalitetnih diskova, pločica i ostalih stvari. to koči ko mutavo.

a šta se primara tiče, meni skuter nikad nije bolje išao kao kad sam izbacio ovaj stage6 primar van i stavio serijsku lc minarelli getribu.

gokiSP:
ma dobro ako ne bude stavljao oversize disk onda neka stavi brembo kljesta sa dobrim plocicama i to sasvim dovoljno koci..ja sam bio skroz zadovoljan sa tim kocnicama na runneru..

a getribe sto se tice mislim da nije bas ista stvar piaggio i minarelli..a tu je rijec o midrace-u koji bi se vrtio na 12-13

robert:
istina, to je fakat za recimo neki base ili niži midrace setup totalna pušiona.
pa ni nisam rekao da mora stavit oversize disk ima i normalnih diskova koji su kvalitetni. ja sam novi oversize disk platio oko 150 eura i ne žalim nit lipe. jednostavno sam prezadovoljan kombinacijom.

gokiSP:
dobro sad neznam kakvi su sami diskovi na novom runneru ali ovi na starom su ok u kombinaciji sa brembo kljestima i ja sam osobno koristio ferodo plocice i bilo mi je skroz dovoljno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju