Tehnički kutak > Tuning skutera

Midrace kitevi?!6.str pitanje??

<< < (3/21) > >>

giannelli:

--- Citat: Rossi - 16 Listopad, 2009, 19:56:09 ---i ja bi samo da me nebi puklo to po djepu ? :D hehe ....ipak nekako due + mi najbolje dodje jer se moze radit specijala .....najisplativije :)

--- Kraj citata ---
metrakit je cak stotinjak kuna jeftinij, ja iskreno bi ga vozio na 21 karbu i c16, nebi izvlacio maks, ali sam siguran da to bude odlicno islo. treba ipak malo na trajnost gledat, jer 100postotno odrzavanje se nikad nemoze garantirat pogotovo ak je prvi midrejs, pa malo prigusenij spuh.  
mislim neam nimalo iskustva sa midrejs cilinedrima ali po nekoj logici bii za pocetka bolje ovak bilo.
ali ako snaga nebi bila veca nego sa due+ opet to nema smisla jer due je sigurno u prednosti onda radi specijala. a uvijek se da naturpijat jos.

Rossi:

--- Citat: gianelli - 16 Listopad, 2009, 22:18:21 ---metrakit je cak stotinjak kuna jeftinij, ja iskreno bi ga vozio na 21 karbu i c16, nebi izvlacio maks, ali sam siguran da to bude odlicno islo. treba ipak malo na trajnost gledat, jer 100postotno odrzavanje se nikad nemoze garantirat pogotovo ak je prvi midrejs, pa malo prigusenij spuh.  
mislim neam nimalo iskustva sa midrejs cilinedrima ali po nekoj logici bii za pocetka bolje ovak bilo.
ali ako snaga nebi bila veca nego sa due+ opet to nema smisla jer due je sigurno u prednosti onda radi specijala. a uvijek se da naturpijat jos.

--- Kraj citata ---
ma sve je to ok ....nego ....karb 21 mora bas ili moze i 19 ?? ne igra mi neku ulogu cijena i onako nov uzimam...nego cisto pitam ??jel moze i 19 ili mora 21....jer ja cim cujem veci karb meni u glavi odma potrosnja veca :)

giannelli:
pa citao sam na forumu da moze na due bez beda i 19, a alu ne trazi puno benge. nemora znacit odmah vecu potrosnju, nisam siguran al mislim da je alfa na svom probao 19 i 21, naravno ustelano i potrosnja je bila ista ili zanemarivo veca ne znam, nista strasno. a i ako imas serijsku prirubnicu nece doc skroz do izrazaja 21 jer joj je fi20, ja to nisam znao kad sma iso kupovat karb i uzeo21, sad cu i prirubnicu odmah pod45 uzer, da to malo lici ipak bude vuglji imo.
sad dal za metrkita 21 ili 19 nek neko iskusnij kaze.

Rossi:

--- Citat: gianelli - 16 Listopad, 2009, 22:28:28 ---pa citao sam na forumu da moze na due bez beda i 19, a alu ne trazi puno benge. nemora znacit odmah vecu potrosnju, nisam siguran al mislim da je alfa na svom probao 19 i 21, naravno ustelano i potrosnja je bila ista ili zanemarivo veca ne znam, nista strasno. a i ako imas serijsku prirubnicu nece doc skroz do izrazaja 21 jer joj je fi20, ja to nisam znao kad sma iso kupovat karb i uzeo21, sad cu i prirubnicu odmah pod45 uzer, da to malo lici ipak bude vuglji imo.
sad dal za metrkita 21 ili 19 nek neko iskusnij kaze.

--- Kraj citata ---
ajmo iskusniji pricajte :D

PanTheR_oo7:
jel to planiras na svoju runnericu stavljat???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju