Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: registracija vxr  (Posjeta: 997 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kristijanSR70

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: NG
  • Moj Skuter: RUNNER VXR 200
  • Moja Kaciga: N61
  • MojSetup: je jedini sisavac prilađođen životu u prirodi, imaju pluća i mogu disati zrak,množe se aktivnošću testisa.
  • MojSpuh: + cijev + 2 šarafa
registracija vxr
« : 04 Rujan, 2009, 00:37:46 »
oako zelim znat sve unapred, znaci u igru ide 2002 godiste ili 2003g ovisi sta uleti do 11 000kn...
e sad iskopo sam da porez placam tu do oko 550kn.....otprilike

mene zanima ako ja kupujem vxr koji je još registriran jel onda kad ga prepisujem na sebe plaćampapire kao i za 50 kubika (nekih 200kn) + tablica velika koliko košta ?

jesam u pravu ili ?

Offline kristijanSR70

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: NG
  • Moj Skuter: RUNNER VXR 200
  • Moja Kaciga: N61
  • MojSetup: je jedini sisavac prilađođen životu u prirodi, imaju pluća i mogu disati zrak,množe se aktivnošću testisa.
  • MojSpuh: + cijev + 2 šarafa
Odg: registracija vxr
« Odgovori #1 : 10 Prosinac, 2009, 18:38:15 »
evo ovo me je zanimalo vjerujem i mnoge druge, pošto mi niko nije nista odgovorio, sve sam ovo prošo pa reko ajde da napišem par riječi na svoje odgovore....

dakle napravit je kupoprodajni ugovor i odjavit skuter...
otišao u poreznu upravu u svojem gradu i platio porez..

kataloška vrijednost vxr iz 2005 god je 14 000 kn i platio sam porez 700kn (na ugovoru je pisalo 9000kn ali nisu uvazili)....

pošto je motor imao još registraciju platio sam samo nove papire + velika tablica 220 kn --- to je okvirna cjena za papire i tablicu

u policiji ovjerio papire i platio biljege 30kn te opet nazad u stanicu za tehnički po tablicu se vratio.....

sto se tiče registracije ako vam je  prva registracija placa se tehnički i ostale pizd..rije negdje do 600kn

osiguranje ako se nema 50% tj ako krecem prvi put registrirat, osiguranje je negdje do 600kn

dakle prva registracija na moje ime da glasi osiguranje kompletna rega je oko 1000-1200kn

s time da se osiguranje plaća  prva godina --- 100% (od kad ga preuzimam na sebe)
                                        druga godina ---- oduzima se 10%, znaci plaća se 90%osiguranja..
     svaka iduca godina tj, od trece godine se skida po 5%....
   i tako sve do granice od 50%.... tako su mi rekli.........

eto ako se neko sjeti koliko je platio porez i koliko kataloški vrijedni nek slobodno napiše ovdje..

Offline marko209vx

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: prodano
  • MojSpuh: na mjestu
Odg: registracija vxr
« Odgovori #2 : 10 Prosinac, 2009, 20:21:06 »
znas kako sam ja sjebao ove na poreznoj...mi smo u mom kupoprodajnom napisali smjesnu cijenu pon napomenom da je motor ostecen. dodem ja na poreznu i platim ful malo para poreza al me kuja na policiji posalje na izvenredni tehnicki da utvrdi dali je motor u voznom stanju, naravno prosao sam tehnicki, kostao me 120 kn i platio sam par sto kn poreza...i da to je bilo prije 2 godine kad je vxr 2003 vrijedio puno vise..
4t