Ostalo > Motocikli
Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC
Drnda:
uh bit ce mi gust samo stisnuti malo da ga cujem... ima ovdje jedan lik ktm 640 enduro onaj, ali nikako da ga pita malo za provozati.. a ovako dosta sam ih vozao u klasi 600 ccm ali ne i KTM :toothy9: :toothy9:
a jbt duja... nezz sto to ljude privlaci za duju gti ili vr6.... prije bi uzeo hgt (jednako su kvarljivi) :toothy12: :toothy12:
aeroxtuning:
duja je duja...a smc 660,pfff vozio sam ga ukupno ni 50 km otkako sam ga kupio....nije iso 100 % kako treba,a opet
je bolesno išao,trećom gas i na zadnju,nema kuplunga,o ubrzanjima da
ne pričam,bolest od motora,otima ti se iz ruku.....
Drnda:
znam, vozao sam dosta xt 600 i novog i starog oko 88 god.. e ono je bolest, slabiji je po ks od novoga ali je 2 x agresivniji u trecoj cupa na gas , ali vibracije me ubiju... bole ruke nakon par km, nema alanser nego kurbla.. a znas kako je 1 cyl 6oo ccm pokrenuti heheh
aeroxtuning:
jedini problem....naje#at ću se dok naucim,a i moram kupit centralnu nogaru da kad ga trebam zakurblat da to napravim junacki jer drugačije neće....
Drnda:
netreba ti nogar. ja sam to radio bez njega hehe... samo treba skuziti.. ide tako glatko hehe, samo nije dobro ako ne upalis :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju