Ostalo > Motocikli

Moja nova zvijerka-KTM 660 SMC

<< < (32/102) > >>

aeroxtuning:
motornje na servisu u Sibenik kod Moto Beana,otvorili su masinu,kaže mestar stanje kao novo,sve je tip top,nastelali ventile i dekompresor,ali ne može upalit....danas je iz Varaždina poslana struja za probu,kaže mestar da mu se čini da iskra nije onolika kolika bi trebala bit....uglavnom ništa nije nerijesivo,jedva
čekam da dodje da se mogu vozit na zadnjoj roti  ;D

Faba:

--- Citat: aeroxtuning - 11 Siječanj, 2010, 20:22:49 ---motornje na servisu u Sibenik kod Moto Beana,otvorili su masinu,kaže mestar stanje kao novo,sve je tip top,nastelali ventile i dekompresor,ali ne može upalit....danas je iz Varaždina poslana struja za probu,kaže mestar da mu se čini da iskra nije onolika kolika bi trebala bit....uglavnom ništa nije nerijesivo,jedva
čekam da dodje da se mogu vozit na zadnjoj roti  ;D
[/quote

Sad ce bit valjda lakse palit  :icon_thumright:
--- Kraj citata ---

aeroxtuning:
Motorcek gotov :) sve sto se trebalo promijenit,promijenilo se(nije bilo puno)tehničko stanje motora je savršeno :) na red dolazi sredjivanje felgi(obruc crn,zbice polirane,nabe narancaste)to zadovoljstvo me košta 2000 kn  :( onda sam još kupio prednju masku sa farom od exc-a 2009....mati mila,koliko troskova....

Drnda:
jbt i ti veselo toga radis istodobno heheh
ktm, roxa i kupujes duju ??
nekako mi isto skupo to za felge stari...  :dontknow:
doci cu sigurno u dbk cim ja slozim ovoga sfa da vidis kako prede moj skut na tvojoj makini, i da vidim ja kako ja predem na tvojoj  :toothy12: :toothy12:

aeroxtuning:

--- Citat: Drnda-1 - 14 Siječanj, 2010, 01:09:14 ---jbt i ti veselo toga radis istodobno heheh
ktm, roxa i kupujes duju ??
nekako mi isto skupo to za felge stari...  :dontknow:
doci cu sigurno u dbk cim ja slozim ovoga sfa da vidis kako prede moj skut na tvojoj makini, i da vidim ja kako ja predem na tvojoj  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
dogovoreno ;) a treba felge rastavit,sastavit itd,reko je 1600,1700 ja zaokruzio na 2000(postarina x2)
zasad ništa od duje,caca mi postavlja uvijete jer
bi mi on dao pola para...cim mu ja pomenem gti ili vr6 gotovo... vjerovali vi meni ili ne caca i mati mi nisu kune dali zadnjih godinu ipo dana i vise za motor,sve sam,radim,prodajem,ma sve....evo od Nove nisam posao vanka iako niti jedan pet i sub ne propustam i svaki vikend "puknem"cca 800-1000 kn... moram stat malo,jedva čekam ljeto pa da u 10-i mjesec kupim duju sam :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju