Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Svinuta zadnja remenica
3alfa3:
--- Citat: Infernus - 15 Listopad, 2009, 18:04:21 ---oko 1 mm je najveca razlika...
--- Kraj citata ---
1mm vidljiv samo na vanjskom rubu polutke? To nebi trebalo raditi probleme. Pogotovo zato jer je remen na tom dijelu samo na startu.
Ako sa drugim remenom ne osjetis da nesto ne valja, onda mozes vozit tako
efz:
I meni je bila svinuta na prijasnjem skutu, isto ne jako, al sam je ipak zamjenio, da mi dusa bude mirna, tak da 50 kn i mjenjaj ;D
3alfa3:
--- Citat: efz - 15 Listopad, 2009, 18:13:32 ---I meni je bila svinuta na prijasnjem skutu, isto ne jako, al sam je ipak zamjenio, da mi dusa bude mirna, tak da 50 kn i mjenjaj ;D
--- Kraj citata ---
Da, samo kaj je tebe to kostalo 50 kuna manje od 50 kuna :toothy12:
Infernus:
a cuj, neznam dal je samo na vrhu, mislim da je i dolje nize.
po mojoj predpostavki, to je nastalo kad sam prvi put mjenjao rolice pa sam ga vodio u servis da vidim kak to ide jer nisam imo pojma. zapamtio sam si da je prilikom vracanja remena "majstor" jako nategnuo taj dio prstima i moguce da je od toga (svi mi znamo kakva je cvrstoca i kvaliteta čajna proizvoda xD).
jel moguce da je od toga?
btw, tr_franjo, daj odg. na PM
3alfa3:
--- Citat: Infernus - 15 Listopad, 2009, 18:17:11 ---prilikom vracanja remena "majstor" jako nategnuo taj dio prstima i moguce da je od toga (svi mi znamo kakva je cvrstoca i kvaliteta čajna proizvoda xD).
jel moguce da je od toga?
--- Kraj citata ---
Nema sanse da je rukom to neko napravio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju