Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Svinuta zadnja remenica

<< < (4/6) > >>

Infernus:
Evo, cekaju se polutke... nebitno
ugl. jucer ja isao odsrafit zvono da jedno po jedno izvadim da cim prije sve slozim kad stigne (cekam kvacilo i zvono, tako da komplet taj komad prijenosa mjenjam).

e tu se javljaju prvi problemi.
napravio sam si onaj alat za odsrafljivanje zvona (iz podforuma "uradi sam", dakle kod mene je to sipka od dizalice za auto i 2 srafa probio kroz nju xD) i krenem ja u skidanje
uredno zacvikam srafe sa stange u zvono tako da kad odsrafljujem stanga se stiska u pod, a kljuc vucem prema gore. tu sam sam sebe iznenadio jer sam desnom rukom s kljucem dignuo cijeli zadnji kraj skutera od poda (nogari u zrak), a zvono ne pusta.

dal ima koja posebna taktika za odsrafljivanje zvona il jednostavno treba ko konj navalit na to?

tr_franjo:

--- Citat: Infernus - 18 Listopad, 2009, 11:40:07 ---Evo, cekaju se polutke... nebitno
ugl. jucer ja isao odsrafit zvono da jedno po jedno izvadim da cim prije sve slozim kad stigne (cekam kvacilo i zvono, tako da komplet taj komad prijenosa mjenjam).

napravio sam si onaj alat za odsrafljivanje zvona (iz podforuma "uradi sam", dakle kod mene je to sipka od dizalice za auto i 2 srafa probio kroz nju xD) i krenem ja u skidanje
uredno zacvikam srafe sa stange u zvono tako da kad odsrafljujem stanga se stiska u pod, a kljuc vucem prema gore. tu sam sam sebe iznenadio jer sam desnom rukom s kljucem dignuo cijeli zadnji kraj skutera od poda (nogari u zrak), a zvono ne pusta.

dal ima koja posebna taktika za odsrafljivanje zvona il jednostavno treba ko konj navalit na to?

--- Kraj citata ---

pa reci nekome neka ti malo pomogne,neka on drži tu šipku i neka stane s nogom na motor,a ti odšarafi to !!

Infernus:
a dal smijem okrenut kljuc prema napred i nogom nagazit?
dal je to preveliko opterecenje il moze tako?

3alfa3:

--- Citat: Infernus - 18 Listopad, 2009, 11:40:07 ---Evo, cekaju se polutke... nebitno

--- Kraj citata ---

Nemoj dizat kljuc desnom rukom, nego ga okreni za 180 stupnjeva i guraj liejvom rukom prema podu.

R@kija:
jel znas kako se odsarafljuje..sa ljeva na desno..stavi si kljuc ili gedoru sa cime vec odsarafljujes onako kak ce ti biti najlakse...

najbolje bi bilo kad bi imo kompresor..

ili probaj sa dva kombinirana kljuca samo pazi da ne izgubis zube!

ili cimaj kljuc kad odsarafljujes..udari cekicom po vrhu kljuca..mora ic dole jbt

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju