Tehnički kutak > Tuning skutera
runner sp 50 izmjena pakni i rolica
PanTheR_oo7:
--- Citat: gokiSP - 16 Listopad, 2009, 01:10:07 ---serisjke rolice su 7.2
--- Kraj citata ---
7,2? si siguran??? to mi nesto TESKO!!!
CoK:
6,1
runner_rider:
I koje su onda rolice najbolje??? neznam koje su mi na motoru,al imam nove novcate 6,1g pa me zanima koje bi bile najbolje i kakva je razlika izmedju 5,5(to je neko reko) i 6,1??
Imam jos jedno pitanje,cuje mi se nesto kod prijenosa,mislim da su rolice al nisam ziher,a jedan mehanicar mi je reko da bi zbog toga trebo zamjeniti rolice i lamelice pa sta vi mislite??
jel ima kakve veze koje lamelice uzimam??
:dontknow: :glasses2:
ghostride666:
uzmi 6-6,5g ruline malossi pakiranje (ili polini svejedno je) to ti je taman nekakva gramaža, veličina je 19x15.5. lamelice s time nemaju veze, to ne vjerujem da trebaš mjenjat.
vidim nešta si pitao i za pakne, iskreno ne vjerujem da to trebaš mjenjat jer ja imam original 5g i ko nove su, najlakše ti je da skineš prednja kliješta to ti je na par imbusa, zatim imaš osigurač koji drži ove pločice to izvadiš van, pomogućnosti da ga ne slomiš i izvadiš stare pločice baciš oko kakve su i staviš nove ako treba.
runner_rider:
--- Citat: ghostride666 - 23 Lipanj, 2010, 18:23:58 ---uzmi 6-6,5g ruline malossi pakiranje (ili polini svejedno je) to ti je taman nekakva gramaža, veličina je 19x15.5. lamelice s time nemaju veze, to ne vjerujem da trebaš mjenjat.
vidim nešta si pitao i za pakne, iskreno ne vjerujem da to trebaš mjenjat jer ja imam original 5g i ko nove su, najlakše ti je da skineš prednja kliješta to ti je na par imbusa, zatim imaš osigurač koji drži ove pločice to izvadiš van, pomogućnosti da ga ne slomiš i izvadiš stare pločice baciš oko kakve su i staviš nove ako treba.
--- Kraj citata ---
Gle moj motor je star 10god. al leti ko zvijer i tako zelim da ostane,pa nebi htio staviti teze rolice da mi krajnja brzina bude vece nego star,tj sad kakav je.....
kaj nebi onda trebo staviti lakse rolice? jedino me zeza kaj neznam koje su sad unutra,al budem to vidio kad ih skinem,al da bezveze ne kupujem druge rolice kad vec imam ove nove zapakirane(6,1g)!
:dontknow:
:glasses2:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju