Tehnički kutak > Tuning skutera

štelanje kita

<< < (2/5) > >>

giannelli:
najlakse je dat nekome da ustela. uzmi ljepo valjcice 5,0, bijele i zute oprugice kuplunga 75 dizna u karb i pomalo..

White:

--- Citat: dino gp1 - 15 Listopad, 2009, 15:34:41 --- :icon_thumright:

Može se samo zahebati ako nikada nije slagao sam i onda ima dupli posao...

--- Kraj citata ---

taj nino je na drugim forumima i vidio sam ga prvi put prije 2 god kad je slagao minije...tak da mu to nije strano...

nino-brt:

--- Citat: White - 15 Listopad, 2009, 16:55:39 ---taj nino je na drugim forumima i vidio sam ga prvi put prije 2 god kad je slagao minije...tak da mu to nije strano...

--- Kraj citata ---
ma bavim se ja s motorima od malih nogu sam kaj nemam iskustva u skuterima,dok 125-ice,50-tke i 250-ice radim žmirečki ali na brzine i običan prijenos ne kum se baš u variomate dok mi kuplung ide (mini bikeove 4 godine popravljam)zato pitam skuteraše kaj bi mi preporučili koje rolice i federe kvačila,kuplunga i koji centralni..........odlučio sam sam raditi kad sam saznao da su ruke 200 i matrijal još tolko, jer sam negdje pročito uštelavanje oko 70 kn pa sam mislio ne zajebavat se oko tog..........ali idem sam to napravit kaj mi preporučate onda...........

Ghoul:
provjereno dobro radi: 7,2 grama rolice i bijeli centralni...federi kuplunga kak oces, najbolje bijeli iz malossi pakiranja za originalan kuplung...

nostra:
meni se prevrtavao sa 6,1g rolama na serijskoj getribi,žuti na kvačilu serijski centralni...tako da teže role sigurno kao što je i ghoul rekao...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju