Tehnički kutak > Tuning skutera
štelanje kita
ivanm:
role oko 6 gr, dizna ovisno o airboxu, oko 80, federi bijeli ili žuti
Ghoul:
6gr bi isle da je 50 cc cilindar, ali sa kitom rezonira na nizim obrtajima pa trebaju teze rolice...cak ni sa 6,5 gr ne radi bas dobro...
isprobal sam sve moguce kombinacije dijelova: zeleni, bijeli, serijski centrani i 5,6; 6,0; 6,5; 7,2 gr rolice i crni, bijeli i zuti federi kuplunga i definitivno je neusporedivo isel sa 7,2 i bijelim (kaj se dobije uz multivar)...jos su bile crne opruge kuplunga i to je cupalo ko mutavo od samog starta do krajnje 93 km/h mjereno laserom...uz diznu 83 bez lulice...sa kitom koji je imal na grbaci oko 18t km...
giannelli:
@ghoul, ali koji kit i koji spuh?
Ghoul:
--- Citat: gianelli - 16 Listopad, 2009, 14:39:05 ---@ghoul, ali koji kit i koji spuh?
--- Kraj citata ---
sve totalno isto ko i njegovo samo kaj sam ja imal malossi sport, a kad jos uzmes u obzir da TP Trophy za piaggio ima klip 48 i isto dosta "pitome" tajminge onda bi 7,2 rolice bile sigurno dobar izbor...jer taj kit sa RRom se vrti isto ko i serijana tam negde oko 8500 obrtaja, a 7,2 i bijeli sa multivarom su bas za te obrtaje...sve lakse od tih rolica prevrtava...
iako znam da user charnel ima na nrg sa istim setupom oko 5 gr i ljubicasti centralni pa mu ide ok...
giannelli:
laksi valjci mu izjednacavaju valjda centralni onda, iako mislim da ljubicasti nije bas puno tvrdji od serijskog.
taj bijeli je meksi ili tvrdi od serijskog?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju