Tehnički kutak > Tuning skutera
cime nauljit spuzvu u gljivi
dzeky:
--- Citat: nrg extreme - 16 Listopad, 2009, 23:02:01 ---uglavnom tvrđi federi se stavljaju kad imaš rezo auspuh.
ako ti je sve serijala definitivno najtvrđi federi nisu potrebni.
eventualno malo tvrđe da staviš od serijskih za bolji start. :dontknow: :dontknow: :dontknow:
ovisi kolko je centralni star,ugl. bolje ga promijeni ako ga imaš.
i koji misliš stavit?
--- Kraj citata ---
ovako,centralni nije nikako ni mjenjan (20000km) :icon_biggrin: ,neznam kejg bi stavio,kojeg ti preporučaš? :headbang:
nrg extreme:
sry,nisam gledo da je tvoja tema,mislio sam neki padobranac.
ovisi koji setupa imaš,ako je serijala stavi serijski,eventualno bijeli malossi koji je malo mekši.
i definitivno mijenjaj centralni,i ja sam ga mijenjo s kojih 20000 i bio je totalno u k****. :laughing7: :laughing7: :laughing7:
dzeky:
--- Citat: nrg extreme - 17 Listopad, 2009, 16:09:50 ---sry,nisam gledo da je tvoja tema,mislio sam neki padobranac.
ovisi koji setupa imaš,ako je serijala stavi serijski,eventualno bijeli malossi koji je malo mekši.
i definitivno mijenjaj centralni,i ja sam ga mijenjo s kojih 20000 i bio je totalno u k****. :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
da evo bas sam rastavio i centralni je los,a št ose tiče onih malih na njemu su bili zeleni znaci ispred serijskih,dal da stavim bas serijske ili za klasu tvrde od zelenih? :icon_biggrin:
dzeky:
--- Citat: nrg extreme - 17 Listopad, 2009, 16:09:50 ---sry,nisam gledo da je tvoja tema,mislio sam neki padobranac.
--- Kraj citata ---
ovako na njemu je sve serijala,jedino rolice 3.7 i to je to. Radi se o 4 vrsta rolica: sive,zelene,zute i plave. Na njemu su bile zelene(serijski), sta bi onda bilo bolje da stavim sive ili :dontknow: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju