Tehnički kutak > Tuning skutera
cime nauljit spuzvu u gljivi
fic:
samo moras dobro ocijediti.... ako ostavis previse ulja bit ce ti gljiva zagušena.....
dzeky:
nisam htio novu temu otvarat pa da se nadovezem s novom temom...
ovako kupio sam one male federčiće za kvacilo,ja bih najradije stavio one najtvđe ali nekako me muci da nisu optimalni jer imam skoro sve serijala,sto vi kazete??
I jos jedna stvar,dal je preporučljiivo i mjenjat glavni feder ako sam vec i ove male jer ne mogu ocjenit dali je popustio?? :hello: :help:
nrg extreme:
tema je stvarno približna,ti u temu sa gljivom pitaš za federe kvačila. :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
uglavnom tvrđi federi se stavljaju kad imaš rezo auspuh.
ako ti je sve serijala definitivno najtvrđi federi nisu potrebni.
eventualno malo tvrđe da staviš od serijskih za bolji start. :dontknow: :dontknow: :dontknow:
ovisi kolko je centralni star,ugl. bolje ga promijeni ako ga imaš.
i koji misliš stavit?
R@kija:
e da na otpiram novu temu..
moze mi neko dat link od malossi stranice ja se nemrem snac a i zuri mi se van..
treba mi link za preradu airboxa po malossi uputama..piaggio/gilera kutija zraka mala ona..
dzeky:
--- Citat: nrg extreme - 16 Listopad, 2009, 23:02:01 ---tema je stvarno približna,ti u temu sa gljivom pitaš za federe kvačila. :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
uglavnom tvrđi federi se stavljaju kad imaš rezo auspuh.
ako ti je sve serijala definitivno najtvrđi federi nisu potrebni.
eventualno malo tvrđe da staviš od serijskih za bolji start. :dontknow: :dontknow: :dontknow:
ovisi kolko je centralni star,ugl. bolje ga promijeni ako ga imaš.
i koji misliš stavit?
--- Kraj citata ---
prijatelju malo bolje čitaj,pise:"da se nadovezem s novom temom"
Promisli prije nego sto sjebes stvar ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju