Tehnički kutak > Tuning skutera
stihl ulje za dvotaktne motore
pesek:
--- Citat: gianelli - 13 Listopad, 2009, 21:02:49 ---koje je boje to stihl ulje? ja sam cuo da do 15.000okr/m drzi, frend je to ljevo na serijalu s spuhom i base s spuhom, podmazivanje je bilo dobro. ali dimi previse, upalio ga je bio pod cokom i nakon 3-4minute cijela ulica je bila puna dima.
--- Kraj citata ---
Doma imam dvije stihl mašinice i za obje u uputstvu stoji da se sa stihl uljem sipa mješavina 2%, a sa ostalim 2T uljima 4%. Ne znam kakva je to kemija, u svakom slučaju je crvene boje i mašinice rade odlično.
aprilija top:
stil vozim ves 2tkm na ewolutiunu a strafijem sam napravil 35tisuca stili samo mjenjanje karika 2 puta i lagera radilice
alfist159:
Alo ekipšn, ja točim u ovog svog kineza OMV 2T-M, dakle mineralno ulje, može li mu to što naštetiti ili da samo peglam dalje?
gokiSP:
ovo shel je ok ali meni se radilo dosta taloga dok recimo na isti setup sam tocio valvoline neko za 54kn i nije uopce bilo taloga i onda sam tocio neko vrijeme to valvoline i bio sam zadovoljan
giannelli:
--- Citat: aprilija top - 14 Listopad, 2009, 13:28:18 ---stil vozim ves 2tkm na ewolutiunu a strafijem sam napravil 35tisuca stili samo mjenjanje karika 2 puta i lagera radilice
--- Kraj citata ---
kakvo je celo klipa bilo na trofiju?
jel pravis mjesavinu sam ili uljna pumpa vrti?
to stihl ulje je polu sintetika ili full?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju