Općenito > Generalno o skuterima
Aerox konačno uštelan do gušta
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 20 Listopad, 2009, 21:14:49 ---sto god da jest, nardo ili tpr, ono sto horvat ima je predobro :frajer:
--- Kraj citata ---
:icon_rr:
Antares:
--- Citat: dhorvat - 20 Listopad, 2009, 15:34:21 ---Pa jel čitaš ti ovu temu ili samo na preskokce? :toothy3:
--- Kraj citata ---
Pa ti si pisao o TP variomatu to mi je jasno, ali slow je samo napisao da je uzeo nekoliko i da se odlučio za njemu osobno najboljeg, ali nije napisao koji mu je to najbolji, otkud znam.
dhorvat:
--- Citat: Antares - 20 Listopad, 2009, 22:38:53 ---Pa ti si pisao o TP variomatu to mi je jasno, ali slow je samo napisao da je uzeo nekoliko i da se odlučio za njemu osobno najboljeg, ali nije napisao koji mu je to najbolji, otkud znam.
--- Kraj citata ---
Točno!
Ali trebao si zaključiti iz njegovih dojmova nakon probavanja mog variomata da je bio oduševljen :toothy3:
Ja vozim na serijskoj polutci i između 25 i 45km/h je rupa jer prevrtava ali i uz to motor ubrzava odlično :icon_thumright:
Maloprije sam se vozio 105 od King crossa prema city centru u Zagrebu. Cca 100 po GPS-u :jerk:
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 21 Listopad, 2009, 08:26:59 ---Maloprije sam se vozio 105 od King crossa prema city centru u Zagrebu. Cca 100 po GPS-u :jerk:
--- Kraj citata ---
Tam se da i malo vjetra u ledja dobit, sakrit iza auta, ima i nizbrdica.... ;D
Antares:
Da da, tamo je nizbrdica :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju