Općenito > Generalno o skuterima

Aerox konačno uštelan do gušta

<< < (9/10) > >>

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 20 Listopad, 2009, 21:14:49 ---sto god da jest, nardo ili tpr, ono sto horvat ima je predobro  :frajer:

--- Kraj citata ---

:icon_rr:

Antares:

--- Citat: dhorvat - 20 Listopad, 2009, 15:34:21 ---Pa jel čitaš ti ovu temu ili samo na preskokce?  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Pa ti si pisao o TP variomatu to mi je jasno, ali slow je samo napisao da je uzeo nekoliko i da se odlučio za njemu osobno najboljeg, ali nije napisao koji mu je to najbolji, otkud znam.

dhorvat:

--- Citat: Antares - 20 Listopad, 2009, 22:38:53 ---Pa ti si pisao o TP variomatu to mi je jasno, ali slow je samo napisao da je uzeo nekoliko i da se odlučio za njemu osobno najboljeg, ali nije napisao koji mu je to najbolji, otkud znam.

--- Kraj citata ---

Točno!

Ali trebao si zaključiti iz njegovih dojmova nakon probavanja mog variomata da je bio oduševljen  :toothy3:

Ja vozim na serijskoj polutci i između 25 i 45km/h  je rupa jer prevrtava ali i uz to motor ubrzava odlično   :icon_thumright:

Maloprije sam se vozio 105 od King crossa prema city centru u Zagrebu. Cca 100 po GPS-u  :jerk:

3alfa3:

--- Citat: dhorvat - 21 Listopad, 2009, 08:26:59 ---Maloprije sam se vozio 105 od King crossa prema city centru u Zagrebu. Cca 100 po GPS-u  :jerk:

--- Kraj citata ---

Tam se da i malo vjetra u ledja dobit, sakrit iza auta, ima i nizbrdica....  ;D

Antares:
Da da, tamo je nizbrdica :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju