Općenito > Generalno o skuterima
Aerox konačno uštelan do gušta
Antares:
--- Citat: SlowRider - 18 Listopad, 2009, 20:52:39 ---nije to jos konacan rezultat, sada kada sam se uvjerio da je bilo do variomata, a ne do premalo goriva, mogli bi jos malo regulirati potrosnju :toothy9: najjace od svega je kada zelis najvise potrositi, on potrosi jos manje :laughing9:
--- Kraj citata ---
Što si imao problema sa variomatom? Multivar ili?
SlowRider:
--- Citat: Antares - 20 Listopad, 2009, 12:27:57 ---Što si imao problema sa variomatom? Multivar ili?
--- Kraj citata ---
problemi sa serijskim variomatom, odnosno rolice koje imaju viska grama, nije mi se dalo kupiti nove jer nisam znao koliko gr mi treba... bio sam previse nabrijan pa sam odlucio kupiti vecinu variomata koji se nude za minarelli, sve isprobao i odlucio se za meni osobno najbolji koji uskoro dolazi :toothy9:
dhorvat:
--- Citat: tomof10 - 18 Listopad, 2009, 13:14:12 ---ja sam zvao i rekili mi da tpr prijenos dode 496 kuna variomat,ventilator,remen,2seta kuglica i set sajbica i to po meni nije uopce puno za razliku da multivar sam dode 500 kuna!
--- Kraj citata ---
Taj sa ventilatorom je ovakav kakav ja imam i to je po svemu sudeći Nardo. :icon_scratch:
--- Citat: pajs - 18 Listopad, 2009, 12:37:32 ---naveo si ovde da imas top nardo variomat....ali ja sam bia u piccila u splitu i tamo su mi iz kataloga i kompijutera provjeravali i nisu imali narda nego samo top trp variomat za aeroxa....ima li kakve razlike izmedu ta dva variomata???? uz ovoga se dobije remen sa kodom 9907770
--- Kraj citata ---
Ma mješaju te nazive svugdje po internetu. Taj TPR je poboljšanja verzija Narda i totalno drukčije izgleda :icon_thumright: Ovaj stariji nardo je naočigled identičan serijskom a TPR imaj svoj poseban dizajn kutije s rolicama i sa njime se dobije i centralni feder ako se ne varam :dontknow:
Antares:
--- Citat: SlowRider - 20 Listopad, 2009, 13:43:34 ---bio sam previse nabrijan pa sam odlucio kupiti vecinu variomata koji se nude za minarelli
--- Kraj citata ---
lal, toliko o ekonimičnosti i pažljivom izboru dijelova :)
--- Citat: SlowRider - 20 Listopad, 2009, 13:43:34 ---odlucio se za meni osobno najbolji koji uskoro dolazi :toothy9:
--- Kraj citata ---
koji to?
Aerox007:
Cvajo fuš powaaaaa by horvat :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju