Općenito > Generalno o skuterima
Aerox konačno uštelan do gušta
kristijanSR70:
ja nisam osjetio apsolutno nikakvu razliku između variomata malosi i polini, dok sam na malagutiju imao topov, to je bio cisti promasaj, da sam zadrzo F15 bacio bi ga u smece..
dhorvat:
--- Citat: kristijanSR70 - 16 Listopad, 2009, 00:40:36 ---ja nisam osjetio apsolutno nikakvu razliku između variomata malosi i polini, dok sam na malagutiju imao topov, to je bio cisti promasaj, da sam zadrzo F15 bacio bi ga u smece..
--- Kraj citata ---
Ček TOP vario ti je bio čisti promašaj? :icon_scratch:
Pa ovaj video ubrzanja kaže malo drukčiju pjesmu :dontknow:
U svakom slučaju TOP vario nema veze sa serijskim variomatom makar na prvi pogled izgledaju identični. ("only for the untrained eye" :toothy3:)
pajs:
naveo si ovde da imas top nardo variomat....ali ja sam bia u piccila u splitu i tamo su mi iz kataloga i kompijutera provjeravali i nisu imali narda nego samo top trp variomat za aeroxa....ima li kakve razlike izmedu ta dva variomata???? uz ovoga se dobije remen sa kodom 9907770
tomof10:
da taman sam ja mislio to reci nova verzija nardo variomata ili ti ga poboljsana verzija je tpr vario kojeg hvale na svim stranim forumima e sad ja ga nisam imao i definitivno bolji je od multivara al sa mhr multivarom neznam (to je onaj novi) i trebalo bi ga usporedit sa mhr over variom ja mogu posudit over vario pa ko hoce porbavat i usporedivat
tomof10:
ja sam zvao i rekili mi da tpr prijenos dode 496 kuna variomat,ventilator,remen,2seta kuglica i set sajbica i to po meni nije uopce puno za razliku da multivar sam dode 500 kuna!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju