Tehnički kutak > Tuning skutera
remen pomoć!!!!!
MaXoVaC:
stari se rastegnuo...a jel taj novi mnogo siri od starog?
SF-2:
--- Citat: danigma - 12 Listopad, 2009, 19:59:55 ---dam mu gas i nista malo kao da bi al neide a u leru mi se vrti kotac to nije u redu ili????
--- Kraj citata ---
u leru se mora malo vrtit kotac jer jastucici kvacila uvijek imaju mali kontakt sa korpom.
ako si siguran da je to original remen, dobra dimenzija (mora biti malo siri od starog koji se potrosio), je li to neki zamjenski remen od nekog drugog proizvodjaca (mozda je napravljen od nekog jadnog materijala koji je presklizak, mozda je dugo stojao pa se stvrdnuo), ne znam kako je za sf od 100cc, ali za peugeot remenje radi Brando, je li cist (da nije "podmazan" necime).
nikad nisam probao stavit naopako, ali on mora biti okrenut kad ga stavis da mozes normalno procitat sta pise na njemu...
ceta:
ja sam imao isti problem, samo što su se meni pri montaži pomaknule rolice pa je možda i kod tebe to, pogledaj
pixa.93:
e psycho ti je imo isti takav problem i dok je remen malo sjeo sve je bilo dobro.njemu je remen bio mrvicu siri i to mu je bio problem sve dok se remen nije malo potrosio i sjeo
Brla:
pogledaj da ti nisu rolice ispale iz svog sjedišta jer to oće na peugeotu ak ne paziš...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju