Tehnički kutak > Tuning skutera

remen pomoć!!!!!

<< < (6/6)

tr_franjo:

--- Citat: 3alfa3 - 13 Listopad, 2009, 00:37:56 ---Nema u leru bas nikakvog kontakta izmedju kvacila i zvona. Kotac se vrti jer se dio energije preko lagera polutki prenosi na osovinu primara

--- Kraj citata ---

potpis!!

SF-2:

--- Citat: 3alfa3 - 13 Listopad, 2009, 00:37:56 ---Nema u leru bas nikakvog kontakta izmedju kvacila i zvona. Kotac se vrti jer se dio energije preko lagera polutki prenosi na osovinu primara

--- Kraj citata ---

ok, prihvacam ispravak... ja se inace ne bavim dugo skuterima (bavim se mehanikom na autima i slaganjem auta) tako da nisam razmisljao zasto se kotac vrti u leru pa sam pretpostavio da je to zbog moguceg kontakta i nekakvog ostatka energije centrifugalne sile cak iako nema fizickog kontakta u kvacilu.

sve radim sam pa tako ne dopustam da mi netko dira ni skuter osim mene, pa tako i ucim sam. greske se dogadjaju, uglavnom hvala na lekciji... priznajem nekoga od koga se ima sta naucit.  :dontknow:

SF-2:

--- Citat: danigma - 12 Listopad, 2009, 21:04:05 ---ok budem probao a gdje se točno nalaze te rolice???jel to tamo kod zupčanika(može bit to jer sam ga palio bez remena pa su se vjerovatno pomaknule)hvala

--- Kraj citata ---

eee, to si propustio kad si opisivao problem... vjerojatno su se okrenule u variomatu.

danigma:
uspjelo rolice su bile u pitanju ...hvala svima pozrav

Mrle Mrki:
i nikad ne pali motor ako ti nije remen stavljen. mom frendu je puko remen pa mu je rolice sve podrobilo kad se variomat otvorio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju