imam ja rc buggy doma, bas pocetnicki model, sta je sve prezivio mogu rec da je kvalitetan, tamyia. kasnije sam bio kupio m-03 chassiu sa oklopom mini coopera, samo prednji pogon, na njemu sam vozio malo jaci elektro motor do 15.000okr i zupcanici su se pojeli radi vibracija, jer za jaci motor je bilo potrebno neki lim koji se dodatno morao kupit. na ovom buggyu nije potrebno, imam na njemu jos elektroniku 350kn placeno.. ali to je davno bilo danas bi se naslo za 3 puta manju cijenu. fali mi sipka koja ide od servo motora do poluge za ljevo desno. neda mi se zajabavat s time a i shopovi mi ne odgovarju na mejlove tak da nista.
po meni od ovih rc auta na struju najbolja chassia je tt-o1, ima najednostavnije rjesen pogon na sve cetiri kotace.
i najveci izbor tuning djelova, od swapa svih plasticnih lezajeva, zupcanika do pravih lezajeva, alu zupcanika, raznih tvrdoca stabilizatora, kic felga, raznih omjera prijenosa. gledao sam prije na tamiya stranici i pretezno se oni prodavaju, i to jos serijsko uljni amotizeri, koji su se morali prije posebno kupovat. te im cijene dodu oko 1500kn.
evo jedan tuning set i kako ta chassia izgleda.
ova druga slika je isto tt-01 ali za trke, carbon pod, kompjuter hladen ventilatorom, pojacani djelovei kao i amotizeri i mos gume, to je kao spuzva, gume se brzo trose ali zato drze ekstra na stazi. ja mislim da jednu utrku samo izdrze. spica uglavnom.
uglavnom puno bolje od plastike i plasticnih amotizera, ovakvi rc-ovi se obicno dobiju rastavljeni u zadnji saraf ono i od nule ih moras sastavit, ima i sastavljenih ali to nije gust kad vec iz starta znas kako radi, i drugi put kad nesto rastavis znas sta se istrosilo najviase itd itd.. naucis ga u dusu. gust.
@veky, ove serijske baterije sto dobijes u njih ne valjaju nista, 7,2 volt 1500mAh, ima za kupit puno jacih koje duze traju ove serijske su meni najvise trajale pola sata, nakon nekoliko punjena do spadne na 20minuta, s tim da vozi jos 10minuta ali ne na punoj snazi.