Općenito > Propisi

B kat

<< < (2/6) > >>

mrcina:
ne ograničenje i dalje stoji ali ako voziš takav auto oprosti se od vozačke jer ti kao mladi vozač nesmiješ imati niti kaznu za pogrešno parkiranje.

ivan007:

--- Citat: speed - 12 Listopad, 2009, 09:06:57 ---ma pricali smo ja i aleksandar na facebooku i sam mi je rekao da to vise se ne provodi,sad neznam,ja nisamimao problema ako sam vozio jaci auto od 75 kW

--- Kraj citata ---
ja sam dvaput dobio po soma kuna :'( aj mozda se vise nesprovodi dao bog jel moj auto i dalje ima x2 kilovata :toothy3:

speed:

--- Citat: mrcina - 12 Listopad, 2009, 09:24:40 ---ne ograničenje i dalje stoji ali ako voziš takav auto oprosti se od vozačke jer ti kao mladi vozač nesmiješ imati niti kaznu za pogrešno parkiranje.

--- Kraj citata ---

to je po meni totalno glupi zakon,sta ako ja moram hitno npr u bolnicu i stanem s autom di se ne smije,a zivot je u pitanju,i meni naplate kaznu,i ja se oprostim od vozacke,to nema nigdje osim kod nas

2TDottore:
ivča kai jos nisi rjesio peticu.....il si kupio 850csi pa sutis ko pi*ka..... ;D

btw i mene su jedamput nedavno zaustavili al sva sreca pa sam vozio auto sa samo 95KW i nisam bio u prekrsaju i pustili su me.... :toothy3:

ivan007:
hehe ma jos sam u petici 8) sad ce jos malo rega isusati :redface: a 850csi to je samo za vikend jbt zedan je :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju