Općenito > Propisi
B kat
Keky.sb:
--- Citat: n0n4m3 - 12 Listopad, 2009, 23:53:24 ---sve ti zavisi od pandura do pandura :icon_biggrin:
ja uvik stanem .. dobar dan dobar dan .. sve lipo .. znam da sam kriv i jbg .. na motoru isto tako .. i umisto 2000 za vozacku napise mi 500kn da pjesaka nisam propustio .. opet na ovu zalbu .. pa cemo vidit ... bar da je smanje nesto .. a u autu mi mogu jedino 1000kn za konje .. al rec cu mu ja da to nema ni upola konja koliko pise.. da je s godinama sve izumrlo :headbang:
--- Kraj citata ---
lol. svaka čast.
svi nešto govore samo jedan kilowat preko. ok, je samo jedan ali je i to preko granice zakona i ne vidim zašto i taj ne bi dobio kaznu jer ipak ne vozi po zakonu.
dino gp1:
--- Citat: Keky.sb - 14 Listopad, 2009, 04:59:29 ---lol. svaka čast.
svi nešto govore samo jedan kilowat preko. ok, je samo jedan ali je i to preko granice zakona i ne vidim zašto i taj ne bi dobio kaznu jer ipak ne vozi po zakonu.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Ako se već provodi taj zakon onda treba sve što je preko granice kažnjavati pa bilo to 1 ili 20 kW...
Iwo SR Tuono:
trebala bi bit neka tolerancija od +10% :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Skuteraš Sokolski:
Što se Karlovca tiče ovaj je zakon smješan zato jer murija domaće dečke zaustavi i ne napiše kaznu a ovima kaj su u prolazu opali za previše konja i dopiše još tko zna što sve ne. Najjače mi je ovo da mladi vozač ne smije voziti mopedom više od 40 km/h a ja s njim vozim barem 60 km/h više na otvorenoj cesti, a u gradu ajd po propisu 50 km/h + onaj kusur preko koliko idu auti.
White:
--- Citat: speed - 12 Listopad, 2009, 09:31:37 ---to je po meni totalno glupi zakon,sta ako ja moram hitno npr u bolnicu i stanem s autom di se ne smije,a zivot je u pitanju,i meni naplate kaznu,i ja se oprostim od vozacke,to nema nigdje osim kod nas
--- Kraj citata ---
imas pun k mladih vozaca koji se napiju i poginu tako...I 50%+ je 18-24.Sad ovisi od murjaka oce te pustiti za par kw ili neće.....Kod nas puštaju domaće :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju