Tehnički kutak > Tuning skutera
centralni i mali federi za lunu preporuka
tr_franjo:
--- Citat: rus189 - 11 Listopad, 2009, 22:13:40 ---znaci samo kupim zute federcice iz malossi pakiranja... ok aj vidjet cu... sam da napomenem jos imam i rolice rms 4.7 gr... reko da mi nije do njih mozda... al kad sam ih mjerio na mikro vagi bili su tocni....
--- Kraj citata ---
a i nemres kupit samo jedne..trebas uzet cijeli set od 3 tvrdoce..kosta ti oko 180 kn
animatrix:
rolice su ti krive sto je skuter oslabio...
kupi malossijeve, sto se mene tice, na serijali nebih nista ni dirao, sve su ti to nijanse u razlici, samo bacas pare...
hrvojekovacic:
--- Citat: animatrix - 12 Listopad, 2009, 14:50:07 ---rolice su ti krive sto je skuter oslabio...
--- Kraj citata ---
kak to misliš,radi rolica :icon_scratch: ?skuter ti nemre oslabit od rolica :nono:
Zucho:
--- Citat: hrvojekovacic - 12 Listopad, 2009, 16:25:51 ---kak to misliš,radi rolica :icon_scratch: ?skuter ti nemre oslabit od rolica :nono:
--- Kraj citata ---
Ja mislim da moze! Primjer: Imao sam na runneru 50, 4.8g role od RMS-a i svakih 800-1000 km skidaj vario i cisti kanale, jer je skut prestao ici kak treba! Ocistis vario i opet ide normalno! Moja je pretpostavka da su napravljene od losijeg materijala koji se vise trosi i lijepi za alu stijenke na variu pa nemreju dobro klizati nek zapinju. Stavil sam istu tezinu Malosi i sve radi bezprijekorno! Naravno kanali su uvijek bili ispolirani!
hrvojekovacic:
--- Citat: Zucho - 12 Listopad, 2009, 17:23:22 ---Ja mislim da moze! Primjer: Imao sam na runneru 50, 4.8g role od RMS-a i svakih 800-1000 km skidaj vario i cisti kanale, jer je skut prestao ici kak treba! Ocistis vario i opet ide normalno! Moja je pretpostavka da su napravljene od losijeg materijala koji se vise trosi i lijepi za alu stijenke na variu pa nemreju dobro klizati nek zapinju. Stavil sam istu tezinu Malosi i sve radi bezprijekorno! Naravno kanali su uvijek bili ispolirani!
--- Kraj citata ---
ja iam RMS i meni je sve normalno,a :dontknow:kak samo nekim zajeb*va...
inače i ja sam za malossi al trenutno RMS :headbang:
P.S na kolko se rolice mjenjaju?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju