Tehnički kutak > Tuning skutera
centralni i mali federi za lunu preporuka
rus189:
bok ljudi da vas pitam za lunu 2, sa sve origigi gore koji centralni bi mi preporucili i male federe... sam da napomenem da mi je skut izgubio svojstva. recimo prije kad sam kupio skut on je s dvojicom bez problema navukao 60 i to u blagi brijeg. a sad u taj isti brijeg nakon prijedenih 3000km ide jedva 40.... karike nisu mogle tako brzo otic.... remen sam promjenio stavio isti ali novi i opet isto.... zato sumnjam na centralni.... sta sad da uzmem isti takav centralni ili neki drugi... molim preporuke! :dontknow:
tr_franjo:
nije do centralnog..centralni ostavi serijski,a stavi bijele feder kvacila,ili ako zelis malo grublji start onda zute iz malossi pakiranja!!
rus189:
znaci samo kupim zute federcice iz malossi pakiranja... ok aj vidjet cu... sam da napomenem jos imam i rolice rms 4.7 gr... reko da mi nije do njih mozda... al kad sam ih mjerio na mikro vagi bili su tocni....
tr_franjo:
te rms rolice ti nista nevaljaju!! bolje stavi malossi-jeve ili polinijeve...
luna500rr:
--- Citat: rus189 - 11 Listopad, 2009, 22:13:40 ---znaci samo kupim zute federcice iz malossi pakiranja... ok aj vidjet cu... sam da napomenem jos imam i rolice rms 4.7 gr... reko da mi nije do njih mozda... al kad sam ih mjerio na mikro vagi bili su tocni....
--- Kraj citata ---
Bjele iz malossi pakiranja za 112mm kvacilo, u lune je drugcije kvacilo nego u minarelli skutera :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju