Tehnički kutak > Tuning skutera
koji setup prijenosa sr 150
2TDottore:
zadnjih 1000km kad sam dao pun gas na startu motor se razvrtio i onda su pali okretaji i onda ponovo su rasli.....o toj rupi je rijec....i kad sam prodo efzu srku reko sam mu da kupi novi serijski centralni i da ce mu opet sve bit idealno jer srka do tad nije imala ni najmanju rupu kroz ubrzanje....ali on je kupio malossi bijeli.....
2TDottore:
--- Citat: efz - 11 Listopad, 2009, 10:54:40 ---dogovoreno dezurni kriticaru :icon_thumright:
ak laze navigacija, lazem onda i ja ;D
--- Kraj citata ---
nezanima mene navigacija.....moju srku sam ja ful serijalu uspio natjerat 130 po satu nekoliko puta a bez problema je isla 125 po satu iliti 115 po GPS-u....ocu ti rec da meni nije stvar krajnje nego imam neki osjecaj ko da je zgubila na ubrzanju od kad si ovo sve stavio.... :dontknow:
igor.sb:
--- Citat: 2TDottore - 11 Listopad, 2009, 17:48:38 ---zadnjih 1000km kad sam dao pun gas na startu motor se razvrtio i onda su pali okretaji i onda ponovo su rasli.....o toj rupi je rijec....i kad sam prodo efzu srku reko sam mu da kupi novi serijski centralni i da ce mu opet sve bit idealno jer srka do tad nije imala ni najmanju rupu kroz ubrzanje....ali on je kupio malossi bijeli.....
--- Kraj citata ---
lol zabrijavas
svaki sr ima tu rupu na startu i onaj sa 0km, i onaj sa 3, 10, i 20 t
nema centralni veze s tim :)
2TDottore:
gle igore.....sa srkom sam napravio 9000km u 5 mjeseci tak da nemres me uvjeravat u nesto sta nisi probao vozit.....kad ti kazem da te rupe nije bilo onda nije i da se tek pocela postepeno pojavljivat zadnjih 1000km.....
[SB]Replica 180:
moja, igorova i karlova su tu rupu imale oduvijek , i sve dok ne idu druge role iz naseg iskustva se to nije peglalo....
sve tri su kupljene u stock stanju sa cca 6000+ km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju