Tehnički kutak > Tuning skutera
koji setup prijenosa sr 150
efz:
--- Citat: 2TDottore - 10 Listopad, 2009, 22:14:51 ---ma to je efz stavio na moju srku na kojoj sam ja imo sve serijski i po meni sad srka ide slabije nego kad je bila kod mene....imam osjecaj ko da se vrti u prazno i sporije nabire brzinu....
--- Kraj citata ---
ne kuzim kak ide sad slabije a na meetu si reko da ide bolje, da nema rupe vise..... mario, mario :jerk:
ponavljam jos jednom sa bijelim centralnim i 12gr. rolicama ide skuter puno ljepse, prije je bila rupa u ubrzanju koje sada nema, probao sam krajnju (mjereno sa GPSom) prije i nakon promjene federa, rolica i remena (polini kevlar sam stavio) i krajnja je sa novim setupom bila za 5 km/h veca, doduse stari serijski remen je bio dosta potrosen, tak da definitivno ova kombinacija je po meni dobitna kaj se tice serijale, nek veci strucnjaci na podrucju SRki 150 iznesu svoje misljenje ;D
2TDottore:
nisam ja reko da ide bolje nego sam reko da si sa novim centralnim rjesio onu rupu koja se javila zbog starog centralnog koji je imao 20000km...a to da ide brze cini mi se za ono jedno probanje da bas i nejde al ajde budem probo ponovo se malo duze vozit pa cu ti onda rec kompletne dojmove.... ;D
efz:
--- Citat: 2TDottore - 11 Listopad, 2009, 10:31:41 ---nisam ja reko da ide bolje nego sam reko da si sa novim centralnim rjesio onu rupu koja se javila zbog starog centralnog koji je imao 20000km...a to da ide brze cini mi se za ono jedno probanje da bas i nejde al ajde budem probo ponovo se malo duze vozit pa cu ti onda rec kompletne dojmove.... ;D
--- Kraj citata ---
dogovoreno dezurni kriticaru :icon_thumright:
ak laze navigacija, lazem onda i ja ;D
[SB]Replica 180:
--- Citat: 2TDottore - 11 Listopad, 2009, 10:31:41 ---nisam ja reko da ide bolje nego sam reko da si sa novim centralnim rjesio onu rupu koja se javila zbog starog centralnog koji je imao 20000km...a to da ide brze cini mi se za ono jedno probanje da bas i nejde al ajde budem probo ponovo se malo duze vozit pa cu ti onda rec kompletne dojmove.... ;D
--- Kraj citata ---
ne znam o kolikoj rupi je rijec na tom sru,ali na svim koje sam vozio ju imaju!
igor.sb:
efz govori o dugackom bijelom federu da ne bi bilo zabune, koji je meksi od serijskog po meni :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju